Azért szeretem az egyéni konzultációkat a Theta Healing-ben, mert mindegyik egyedi és különleges a maga nemében!
Vannak olyan klienseim, akik fizikálisan még nem betegedtek meg, de érzik/tudják: ha nem változtatnak, ez be fog következni. Bennük már ott van a szándék, csak segítséget kérnek abban, hogy az első igazán nagy lépést megtegyék.
Örülök annak, hogy mindig más témával, élethelyzettel találkozom, mert számomra is van jelentősége!
Arra világít rá, hogy az adott téma aktuálisan bennem is megtalálható-e. Ha igen, akkor megnézem, hogyan érint ez engem, vagy: mit mutat ez a helyzet nekem?
A klienseim többsége azonban úgy jut el hozzám, hogy diagnosztizált betegsége van.
Ebben az esetben akkor vállalom az esetet, ha látom a hitet és az elszántságot. Hogy meg akar gyógyulni a kliens!
Ez elengedhetetlen a kezelés során, hiszen, ha ezek adottak, akkor a gyógyulás garantált!
Komolyabb esetekben, mint pl. a daganatos betegségek, diabétesz vagy akár egy több évtizede tartó autoimmun betegség, több alkalom szükséges, míg pl. ciszta, mióma, bakteriális fertőzésből visszamaradt szöveti elváltozások, vagy épp egy pszoriázis esetében egy két alkalom is elegendő lehet.
A Theta Healing® elképesztően gyors és hatékony módszer a gyógyulásban! Fantasztikus érzés szemtanújává válni egy ember gyógyulásának, a változásnak, melynek következtében teljesen más életminőségben tudja élni tovább az életét!
S hogy mi az, ami még ennél is jobb?
Hogy tanítom is ezt a technikát!

AutoNŐmia – A NŐk AutonómiájaMit jelent az Autonómia és milyen tévhitek kapcsolódnak hozzá?

Többek között ezekre a kérdésekre kaphatsz választ ezen az egyedülálló rendezvényen, ahol egytől-egyig hiteles és a szakmájában elismert Autonóm Hölgy tart előadást a témában. Saját példáinkon, valamint esettanulmányokon keresztül tárjuk fel és adunk útmutatást arra, hogyan teremtheted meg te is az autonómiádat!

Esemény részletei
Feliratkozás

Értesülj első kézből az eseményekről és újdonságokról