Egy nagyon kedves ismerősöm volt, aki segített nekem ebben az időszakban. Ő volt az, aki elintézte, hogy egy remek gerincgyógyászhoz kerüljek, aki fiatal volt, tehetséges, és egri, akárcsak én!

Szóval jó kezekbe kerültem, s a vizsgálatok azt mutatták: kisizületi gyulladásom van. Ez nagyon komoly fájdalommal jár, ráadásul igen lassan gyógyul.

Mindenesetre ez akkor elegendő volt ahhoz, hogy meggyőzzem magam: érdemes kipróbálni, amit a kórház felajánlott: egy pszichológiai teszt, beszélgetés a pszichológussal a betegség előzményeiről egy konzultáció keretében. Bár a lélek tudománya mindig is közel állt hozzám, mégis elképzelhetetlen volt számomra, hogy valaha kerülök olyan helyzetbe, hogy pszichológus segítségét kérjem.

A fájdalom azonban olyan erős volt, hogy félretettem a társadalmi szintű előítéleteimet, és megpróbáltam.

Egy nagyon kedves, fiatal – s, mint utólag kiderült-, egy rendkívül tehetséges hölgyhöz kerültem. Ahhoz azonban, hogy egyáltalán elkezdjek konzultációra járni, olyan szintre kellett csökkentenem a fájdalmamat, hogy képes legyek bejárni a kórházba. Esténként, -mielőtt elaludtam-, azon gondolkodtam, hogyan lennék képes megbeszélni a tudatalattimmal, hogy megértettem a jelzést, de ahhoz, hogy érdemben elkezdjek dolgozni magamon, csökkennie kell a fájdalomnak.

Aztán intuitív módon, közvetlenül elalvás előtt vizualizáltam ezt a találkozást, és működött!!

Képes voltam kommunikálni a tudatalattimmal, ami egészen elképesztő élmény volt!
Akkor még nem tudtam, hogy ezzel az öngyógyítás útjára léptem.

Ez volt az első olyan komoly lépcső az életemben, amit teljesen a tudatom kizárásával tettem meg! Belső indíttatásból, intuitív módon elkezdtem gyógyulni….

Tudod mit jelent az autonómia?Hogyan teremtsük meg NŐként az autonómiánkat és miért fontos ez a párkapcsolatban?

Többek között ezekre a kérdésekre kaphatsz választ a könyvben. Saját példákon, valamint esettanulmányokon keresztül tárom fel és adok útmutatást arra, hogyan teremtheted meg az autonómiádat!

Érdekel
Feliratkozás

Értesülj első kézből az eseményekről és újdonságokról 

Feliratkozás

Értesülj első kézből az eseményekről és újdonságokról