Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Alap DNS1 ThetaHealing® tanfolyam – Budapest

március 10 - 09:00 - március 12 - 15:00

180000Ft

Mi lenne, ha azt mondanám, hogy van egy módszer, aminek a segítségével rátalálhatsz önmagadra? Amivel felfedezheted rejtett vagy rég elfeledett képességeidet? Aminek a mindennapi használatával képessé válhatsz arra, hogy elérd a kitűzött céljaidat, hogy a vágyaid többé ne csupán a virtuális térben létezzenek? 

A  ThetaHealing® alap képzés konzulens képzés erre ad lehetőséget azzal, hogy elsajátíthatod a technika alapjait, és számos gyakorlatot tanulhatsz meg, melyeket egytől egyig Vianna Stibal dolgozott ki számodra!

A három napos képzés során olyan élményekben lehet részed, mint a Théta állapot megélése, a Teremtő térrel való kapcsolódás, és a saját meggyőződéseidre való rálátás. A kurzus rendkívül gyakorlatias és intenzív, így mondhatni repül az idő, ám ami nagyon fontos, az a két alvási ciklus. Ezért is fontos, hogy három napnál nem lehet rövidebb a tanfolyam, mert ez egy energetikai módszer, így a fizikai testednek szüksége van pihenésre, és az alvás során tud beépülni a sok-sok információ és tudás, amit napközben kapsz.

A  ThetaHealing® alap képzés konzulensi végzettséget ad számodra.

A tanfolyam anyagai: ThetaHealing® hivatalos magyar nyelvű munkafüzet, Vianna Stibal Theta Healing könyve.

A tanfolyamnak előfeltétele nincs, bárki elvégezheti!

A Tanfolyam díja: 180. 000,- Ft.
Regisztrációs díj: 90.000,- Ft

A részvétel regisztrációhoz kötött! A regisztrációt követően befizetett összeg nem visszatérítendő, ha bármilyen okból nem tud részt venni, a tanfolyam árát be tudod számítani bármelyik szolgáltatásom igénybevételekor!

Ha további részleteket szeretnél megtudni a Theta Healingről, vagy arról, én hogyan találkoztam vele, akkor látogass el az alábbi oldalamra:

ThetaHealing

Várlak sok szeretettel!

Részletek

Kezdés:
március 10 - 09:00
Vége:
március 12 - 15:00
Összeg:
180000Ft
Esemény kategóriák:
,
Esemény címkék:

Szervező

Életforrás Önismeret Fejlesztő Központ
E-mail:
info@kisshenriett.com
View Szervező Website

Helyszín

Életforrás Önismeret Fejlesztő Központ
Bem Rakpart 26.
Budapest, Pest 1011 Magyarország
+ Google Térkép
View Helyszín Website

Erre az eseményre nem lehet regisztrálni