Események betöltése

« Összes Események

Fedezd fel, hogyan segíthet neked a Szemléletváltó Fotóterápiás Eszköz©️!

december 8 - 16:00 - 18:00

30000HUF

Most élőben is kipróbálhatod, milyen útmutatást tud nyújtani számodra A Szemléletváltó Fotóterápiás Eszköz©️!

Amikor közel két éve létrehoztam a Szemléletváltót, az volt a célom, hogy legyen egy olyan önismeret fejlesztő eszköz, amivel saját magad dolgozhatsz a belső folyamataidon, vagy segítő szakemberként egyénileg, illetve csoportos formában alkalmazhatod! A nyílt napon kipróbálhatod, hogyan működik, és megtapasztalhatod, milyen előnyökkel jár a használata!

A Szemléletváltó a maga nemében azért is egyedülálló, mert a fotókat magam készítettem, valamint a Kártyacsomag dizájn tervezését és szerkesztését is én alkottam meg. Így őszintén mondhatom, hogy szívem-lelkem benne van ebben az eszközben, ami nagy segítség lehet számodra is az önismereti utadon!

A nyílt napon tehát megtapasztalhatod, hogyan működik a Szemléletváltó a gyakorlatban. Játékos, könnyed, ám mélyreható felismeréseket hozhat számodra az adott témádra vonatkozóan, így már maga a részvétel beindíthatja a változást az életedben! Az esemény intenzív és gyakorlatias azért, hogy minél több rálátást kaphass a Szemléletváltó előnyeiről és a gyakorlatban való használatáról!

Magadba fektetett idő: 2 óra (egy rövid szünettel)

Magadba fektetett összeg: 30.000,- Ft

A regisztrációt követően befizetett összeg vissza nem térítendő, ha bármilyen okból nem tud részt venni, a jegy árát be tudom számítani neked bármelyik szolgáltatás -konzultáció vagy képzés – igénybevételekor!

Ha megtetszik a Szemléletváltó, te magad is szert tehetsz a használatára akár magánemberként, akár szakemberként (terapeutaként, coachként pl.)! Ebben az esetben a teljes részvételi díjat beszámítom neked A Szemléletváltó Fotóterápiás Eszköz©️használatának elsajátítása – Workshop -ra!

Regisztráció: info@kisshenriett.com

Helyszín:

Életforrás Közösségi Tér

1011 Budapest, Bem Rakpart. 26.

Várlak szeretettel,

Kiss Henriett

Részletek

Dátum:
december 8
Időpont:
16:00 - 18:00
Összeg:
30000HUF
Esemény kategória:

Szervező

Életforrás Közösségi Tér
E-mail:
info@kisshenriett.com
View Szervező Website

Helyszín

Életforrás Közösségi Tér
Bem Rakpart. 26.
Budapest, 1011 Magyarország
+ Google Térkép
View Helyszín Website

Jelentkezés

Loading gif

Már jelentkeztél?

Ezzel az eszközzel kezelheted a jelentkezésed. A regisztráció visszamondásához a rendszer egy automatikus levelet küld a regisztrált email címedre, amiben a linkre kattintva megerősítheted a törlési szándékodat.