Események betöltése

« Összes Események

Hogyan használhatod a Szemléletváltó Fotóterápiás Eszköz©️-t?

november 28 - 09:00 - 13:00

150000HUF

A Szemléletváltó Fotóterápiás Eszköz©️ létrehozásával az volt a célom, hogy legyen egy olyan önismeret fejlesztő eszköz, amivel saját magad dolgozhatsz a belső folyamataidon, vagy segítő szakemberként egyénileg, illetve csoportos formában alkalmazhatod! Ennek a gyakorlatban való használatát szolgálja ez az esemény, melyet Budapesten, az Életforrás Közösségi Térben tartok. A Szemléletváltó használata a workshopon való részvételhez kötött, így a program magába foglalja – többek között – a Kártyacsomagot is!

A Szemléletváltó a maga nemében azért is egyedülálló, mert a fotókat magam készítettem, valamint a Kártyacsomag dizájn megtervezését és szerkesztését is én alkottam meg. Így őszintén mondhatom, hogy szívem-lelkem benne van, ami nagy segítség lehet számodra is az belső utadon!

A program során meg fogod tanulni, hogyan működik a Szemléletváltó a gyakorlatban. Játékos, könnyed, ám mélyreható felismeréseket hozhat számodra az adott témádra vonatkozóan, így már maga a workshopon való részvétel beindíthatja a változást az életedben! Az esemény intenzív és gyakorlatias, hogy minél több rálátást kaphass a Szemléletváltó előnyeiről és a gyakorlatban való használatáról.

Magadba fektetett idő: 4 óra (egy rövid szünettel)

Magadba fektetett összeg: 150.000,- Ft,

A workshop díja a következőket tartalmazza:

  • részvétel a programon
  • 1 db Szemléletváltó Fotóterápiás Eszköz©️ (maga a Kártyacsomag) díszdobozban
  • 30 perces online tanácsadás (90 napon belül szabadon igénybe vehető)
  • 10% kedvezmény minden konzultációs csomag díjából (egy alkalommal).

A regisztrációt követően befizetett összeg vissza nem térítendő, ha bármilyen okból nem tud részt venni, a jegy árát be tudom számítani neked a következő eseményre, bármelyik szolgáltatás – konzultáció vagy képzés – igénybevételekor!

Regisztráció: info@kisshenriett.com

Helyszín:

Életforrás Önismeret Fejlesztő Központ

1011 Budapest, Bem Rakpart. 26.

Várlak szeretettel,

Kiss Henriett

Részletek

Dátum:
november 28
Időpont:
09:00 - 13:00
Összeg:
150000HUF
Esemény kategória:

Szervező

Életforrás Közösségi Tér
E-mail:
info@kisshenriett.com
View Szervező Website

Helyszín

Életforrás Közösségi Tér
Bem Rakpart. 26.
Budapest, 1011 Magyarország
+ Google Térkép
View Helyszín Website

Jelentkezés

Loading gif

Már jelentkeztél?

Ezzel az eszközzel kezelheted a jelentkezésed. A regisztráció visszamondásához a rendszer egy automatikus levelet küld a regisztrált email címedre, amiben a linkre kattintva megerősítheted a törlési szándékodat.