Események betöltése

« Összes Események

Nők – Párkapcsolat – Tudatosság – Egész napos Rendezvény II.

szeptember 8

77.000Ft

Három olyan téma van, ami szinte folyamatosan foglalkoztat bennünket nőket. Az egyik, hogy nőként hogyan legyünk sikeresek, a második a párkapcsolat, a harmadik a test képünk. Mindhárom terület az önszeretethez, illetve annak hiányhoz kapcsolódik attól függően, mennyire érzed jól magad benne. 

Erre a három témára építettünk fel egy rendezvény – sorozatot, ahol Tomek Noémivel tartunk két mélyreható, intenzív önismereti workshopot.
Június elején került sor az első program megrendezésére, ahol a vállalkozó nők témáját vettük górcső alá, ezúttal pedig a PÁRKAPCSOLAT lesz fókuszban!

Abraham Hicks tökéletesen és nagyon szépen fogalmazza meg, hogy mi a szerelem érzése, és milyen érzelmi állapot az, amikor meg tudod élni a szerelmet:

“A szerelemérzés, amiről nagyon sok ember azt hiszi, hogy a másik emberről szól, az valójában az, hogy a másik ember úgy hat rád, hogy te magad összhangba kerülsz a teljes éneddel. Ez a szerelem érzése.”

Persze kérdés az, hogy pontosan mire is vágysz?

Egy futó kalandra? Egy kötetlenebb, ám teljesen felvállalt kapcsolatra? Vagy az Együtt-járós, kézen -fogva összetartozunk, közösen tervezünk kapcsolatra, azaz az IGAZI lélektársad keresed?

Mivel nem vagyunk egyformák, ezek közül bármelyikre lehet igényed nőként, ám a lényeg minden esetben az, hogy azt a verziót tudd megteremteni, ami számodra a jelen helyzetedben a legideálisabb.

Ennek pedig az az alapja, hogy ismerd és szeresd kellően önmagad, hiszen akkor tud megérkezni a számodra legmegfelelőbb partner, ha tisztában vagy azzal, mit akarsz és teszel azért, hogy bármi, ami akadályozó tényező lehet benned, felfedezd, és megváltoztasd.

Ebben a folyamatban leszünk a segítségedre, és 2×3 órában fogunk támogatást nyújtani neked abban, hogy a párkapcsolati életterületed rendben legyen!

Mikor érdemes jönnöd?

  • épp egyedülálló vagy, de szeretnél párkapcsolatot;
  • kapcsolatban vagy, ám nem minden zökkenőmentes;
  • válni készülsz, de nem tudod, hogyan vágj bele;
  • már benne vagy a válás folyamatában -legyen ez egy házasság, élettársi vagy tartós kapcsolat-, és szeretnéd ezt minél kisebb fájdalommal/sérüléssel megtenni;
  • dilemmában vagy, hogy lezárd, vagy dolgozz a meglévő kapcsolatodon;
  • feltűnt egy harmadik a te életedben, és tanácstalan vagy;
  • képtelen vagy másra fókuszálni, ha szerelmes vagy;
  • féltékeny típus vagy;
  • párkapcsolati függőséged van.

Ahogyan azt a fenti felsorolásból is láthatod, számtalan verzió létezik ebben a témakörben, így bármelyiket is érzed magadénak -akár többet is-, ez a program neked szól!

Az esemény két 3 órás workshopot tartalmaz, melyek külön-külön is rendkívül értékesek, ám azzal, hogy a témát tekintve egymásra épülnek, még hasznosabbak és eredményesebbek lehetnek számodra!

 A workshopot ketten tartjuk:

KISS HENRIETT:

https://kisshenriett.com

TOMEK NOÉMI: 

https://www.oromvilag.hu

A program menete:

1. Tomek Noémi: 10:00-13:00

Párkapcsolat

A nap első felében olyan fontos kérdéseket fogunk tisztázni, amelyek alapvetően határozzák meg a párkapcsolatainkat. Számos izgalmas nézőpontból közelítjük meg a témát, és – garantálom – meg fogsz lepődni azon, amire rálátsz majd a saját működésedet illetően.Szó lesz érzésekről, sztereotípiákról, ítélkezésekről, félreértésekről, jó és rossz példákról, és arról is, hogy a különböző szerepszemélyiségeid hol segítik és hol hátráltatják egymást a kiteljesedésben. Használunk Points of You kártyákat, imaginációt, csoportos coaching feladatokat, lesznek játékos, mégis nagyon mélyre menő gyakorlataink, de a józan eszünket sem hagyjuk parlagon heverni. Igazi, belemenős energiára számíts!

13:30-15:00: Ebédszünet

2. Kiss Henriett: 14:30-17:30

A Párkapcsolat fázisai- játszmák, sémák felismerése, átkeretezése

Éveken át azt éltem meg a párkapcsolataimban, hogy amilyen jól alakult a kezdet, olyannyira vált bizonytalanná, majd zárult le viszonylag rövid idő után. Volt ugyanis egy mintám, amit tudattalanul is megteremtettem, így minden esetben a kapcsolat kezdete már magában hordozta a kudarcot.
Ebben nagy szerepe volt az alacsony önértékelésemnek, önmagam állandó monitorozásának, ami végül teljesen elbizonytalanított, így állandóan visszatérő önismereti témám volt a párkapcsolat, azon belül is az, hogy hogyan juthatok el egy hosszútávú, kiegyensúlyozott és szeretetteljes minőségű kapcsolat megéléséhez.
Amint elkezdtem kapcsolódni, beindultak a hozott játszmáim, melyeket idővel már az elején képes voltam felismerni. Ám ez sem volt elegendő ahhoz, hogy hosszabb távon egymás mellett maradjunk a partneremmel.
Ez hol elszomorított, hol kétségbeesetté vagy tehetetlenné tett, ám egy valamit biztosan tudtam: KI AKAROK TÖRNI EBBŐL AZ ÖRDÖGI KÖRBŐL!
Ezért a kitartásomra támaszkodva újra és újra belevágtam önmagam mélyebb rétegeinek feltárásába, hogy lássam, milyen tévhitek és ítélkezések rejlenek bennem, amik gátolják, hogy jól érezzem magam a párkapcsolataimban.
Szerettem volna megélni, milyen az, amikor nem csak az ismerkedési fázis örömteli, hanem a folytatás is. Megdöbbentő összefüggéseket találtam.
Olyan meggyőződéseim voltak a kapcsolatok ezen szakaszairól, amik lehetetlenné tették, hogy egyikből eljussak a másikba. Ráadásul miközben ezen dolgoztam, olyan programok is megmutatkoztak, amik a házasságom alatt megélt tapasztalataimból fakadtak.
Talán kijelenthetem, hogy igen sokféle kapcsolatom volt, így azok az érvek, melyeket felsoroltam neked, amiért érdemes eljönnöd, én minden egyes aspektusát megéltem, és rengeteg felismerést hozott az ezzel kapcsolatos többévnyi önmunkám.

A workshop keretein belül szó esik majd ezekről az élethelyzetekről, a sémák, játszmák felismeréséről, és a saját önismeret fejlesztő módszerem, a Szemléletváltó Önismeret Fejlesztő Kártya segítségével megtalálhatod a téged akadályozó hitrendszereidet.
Segítek átkeretezni a párkapcsolat fázisaihoz kapcsolódó tévhiteidet, és – ha készen állsz rá – újakat létrehozni.

Hatékony, intenzív, és mélyreható önmunkát tudok neked ígérni olyan felismerésekkel, amik irányba tesznek téged a párkapcsolatod életterületén!

17:30-18:00: Kérdezz-Felelek

Mindkét program gyakorlatias, intenzív, és különleges a maga nemében, mert olyan önismereti eszközt és megoldásokat nyújt neked, melyet a mindennapjaid során is tudsz alkalmazni.

Az esemény limitált létszámú, maximum 20 fő, és regisztrációhoz között!

A magadba fektetett összeg: 77.000,- Ft

Helyszín:

Életforrás Önismeret Fejlesztő Központ

1011 Budapest, Bem rakpart 26. V./2.

Kapucsengő: 52.

Nagy szeretettel várjuk jelentkezésedet!

Részletek

Dátum:
szeptember 8
Összeg:
77.000Ft
Esemény kategóriák:
,
Esemény címkék:
Honlap:
www.kisshenriett.com

Szervező

Életforrás Önismeret Fejlesztő Központ
E-mail:
info@kisshenriett.com
View Szervező Website

Helyszín

Életforrás Önismeret Fejlesztő Központ
Bem Rakpart 26.
Budapest, Pest 1011 Magyarország
+ Google Térkép
View Helyszín Website

Jelentkezés

Loading gif

Már jelentkeztél?

Ezzel az eszközzel kezelheted a jelentkezésed. A regisztráció visszamondásához a rendszer egy automatikus levelet küld a regisztrált email címedre, amiben a linkre kattintva megerősítheted a törlési szándékodat.