Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Thétaforrás – Díjmentes Nyílt nap Kiss Henivel

2016 augusztus 25 - 18:00 - 20:00

[cmsms_row data_padding_bottom=”50″ data_padding_top=”0″ data_bg_parallax_ratio=”0.5″ data_bg_size=”cover” data_bg_attachment=”scroll” data_bg_repeat=”no-repeat” data_bg_position=”top center” data_color=”default” data_padding_right=”3″ data_padding_left=”3″ data_width=”boxed”][cmsms_column data_width=”1/2″][cmsms_text animation_delay=”0″]

Bemutatom számodra az egyik leghatékonyabb energatikai, alternatív gyógyító módszert,a Theta Healinget, amely egy nagyon mély önismereti úton indít el Téged!

A Theta Healing technika rendívül egyszerű, könnyen elsajátítható módszer, melynek használatával azonnali változásokat tudsz elérni az életedben!

Egy olyan eszköz, mellyel alapjaiban tudod megváltoztatni eddigi életszemléletedet, bővítheted a komfort zónádat, betegség esetén pedig gyorsan és hatékonyan segít a gyógyulási folyamatban.

A nyílt napon erről a technikáról fogok Neked beszélni, bemutatom, hogyan működik, és a végén megtapasztalhatod Te is, milyen a Théta állapot!

Várlak sok szeretettel, ha változtatni, gyógyulni szeretnél, nyitott vagy az újdonságokra, vagy ha valami egészen új dologra vágysz az életedben!
A részvétel ingyenes!

[/cmsms_text][/cmsms_column][cmsms_column data_width=”1/2″][cmsms_contact_form form_plugin=”cf7″ form_cf7=”502{|}Heni kapcsolatfelvételi űrlap” animation=”fadeIn” animation_delay=”0″][/cmsms_column][/cmsms_row]

Részletek

Dátum:
2016 augusztus 25
Időpont:
18:00 - 20:00
Esemény kategória:

Szervező

Kiss Henriett
E-mail:
info@kisshenriett.com
Honlap:
https://kisshenriett.com

Helyszín

Örömvirág – Székesfehérvár
Palotai út 25.
Székesfehérvár, 8000 Magyarország
+ Google Térkép
Honlap:
https://kisshenriett.com
Feliratkozás

Értesülj első kézből az eseményekről és újdonságokról 

VÁLJ ÖNMAGAD MENTORÁVÁ!Szemléletváltó – Önismeret Fejlesztő Kártya

Nagy örömmel mutatom be neked a legújabb önismereti eszközt, a Szemléletváltó – Önismeret Fejlesztő Kártyát – röviden Szemléletváltó vagy  Önismereti Kártya -, melynek használatával könnyedén, ám mélyrehatóan fejlesztheted az önismereted!

Erre az eseményre nem lehet regisztrálni