Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Online konzultáció

2016 október 5 - 07:00 - 2016 október 18 - 10:00

20000Ft
Online konzultáció

[cmsms_row data_width=”fullwidth” data_padding_left=”3″ data_padding_right=”3″ data_color=”default” data_padding_top=”0″ data_padding_bottom=”50″][cmsms_column data_width=”1/2″][cmsms_text animation_delay=”0″]

A konzultáció első 10 percében megbeszéljük a konkrét helyzetet, problémát, amivel a kliens megkeresett, majd Theta állapotban történő beszélgetés keretében segítek neki megtalálni az adott fizikai vagy lelki probléma hátterét, azokat a gondolati, érzelmi mintákat, amelyek a jelen pillanatban irányítják az életét.

A meditáció során egy ún. ásást végzünk közösen, ahol egy irányított beszélgetésen keresztül a kliens ráláthat az adott problémája gyökerére. Megvizsgáljuk, hogy honnan ered az adott blokk, vagy energetikai elakadás. A Theta agyhullám lehetőséget ad arra, hogy felszínre hozzuk a tudatalattiban megbújó mintákat. A mindent körülvevő energia rendszerből, vagyis a teremtő térből kérjük ezeknek a tudat alatt futó programoknak, hitrendszernek a törlését és a pozitív programokra történő cseréjét. A Theta teret, melyben a munka folyik, a feltétel nélküli szeretet terének hívjuk, abból a térből kérjük le az információkat. A konzultáció egy órás, díja: 20.000,-Ft.

Bejelentkezés: emailben vagy telefonon:
kiss.henriett@thetaforras.hu; info@thetaforras.hu
067077077025

Kiss Henriett
ThetaHealing Instruktor, terapeuta
Coach

[/cmsms_text][/cmsms_column][cmsms_column data_width=”1/2″][cmsms_contact_form form_plugin=”cf7″ form_cf7=”502{|}Heni kapcsolatfelvételi űrlap” animation_delay=”0″][/cmsms_column][/cmsms_row]

Részletek

Kezdés:
2016 október 5 - 07:00
Vége:
2016 október 18 - 10:00
Összeg:
20000Ft
Esemény kategória:

Szervező

Kiss Henriett
E-mail:
info@kisshenriett.com
Honlap:
https://kisshenriett.com

Helyszín

Örömvirág – Székesfehérvár
Palotai út 25.
Székesfehérvár, 8000 Magyarország
+ Google Térkép
Honlap:
https://kisshenriett.com
Feliratkozás

Értesülj első kézből az eseményekről és újdonságokról 

VÁLJ ÖNMAGAD MENTORÁVÁ!Szemléletváltó – Önismeret Fejlesztő Kártya

Nagy örömmel mutatom be neked a legújabb önismereti eszközt, a Szemléletváltó – Önismeret Fejlesztő Kártyát – röviden Szemléletváltó vagy  Önismereti Kártya -, melynek használatával könnyedén, ám mélyrehatóan fejlesztheted az önismereted!

Erre az eseményre nem lehet regisztrálni