Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

SZEMLÉLETVÁLTÓ Önismereti Kártya – Online Workshop

november 18 - 18:00 - 20:00

5000Ft
Válj Önmagad Mentorává!

A Szemléletváltó – Önismeret Fejlesztő Kártya (röviden Önismereti Kártya) létrehozásával az volt a célom, hogy legyen egy olyan önismeret fejlesztő eszköz, amivel akár otthon, akár szakmai keretek között fejlesztheted a képességeidet egyénileg vagy akár csoportos formában is! Ennek bemutatását, illetve a gyakorlatban való használatát szolgálja ez az Online Workshop, melyre egy Facebook zárt csoportban kerül sor. A regisztrációt követően pedig küldjük a bővebb információkat.

A Szemléletváltó Önismereti Kártya a maga nemében azért is egyedülálló, mert a fotókat magam készítettem, valamint a Kártyacsomag dizájn megtervezését és szerkesztését is én alkottam meg. Így őszintén mondhatom, hogy szívem-lelkem benne van ebben az eszközben, ami nagy segítség lehet számodra is az önismereti utadon!

A bemutató során közösen fogjuk kipróbálni az Önismereti Kártyát, hogy lásd, hogyan működik a gyakorlatban. Játékos, könnyed, ám mélyreható felismeréseket hozhat számodra az adott témádra vonatkozóan, így már maga a workshopon való részvétel beindíthatja a változást az életedben!

Az esemény intenzív és gyakorlatias, hogy minél több rálátást kaphass az Önismereti Kártya előnyeiről és a gyakorlatban való használatáról. Ha elnyeri tetszésedet, meg is rendelheted rögtön a workshop után! Ez a kártya az önfejlesztés egy olyan eszköze, mely felér egy ingyenes önismereti tréninggel!

Önmagadba fektetett összeg: 5000,- Ft

Időtartam: 2 óra

Regisztráció: info@kisshenriett.com

Várlak nagy szeretettel,

Kiss Henriett

Nemzetközi Mentor – Coach
Önismeret-fejlesztő Tréner
Az AutoNŐmia c. könyv szerzője
ThetaHealing® Certificate of Science & Master
Instruktor, Practitioner
Reconnective Healing®️ Practitioner
Access Consciousness®️ Facilitator
Point of You™ Practitioner

 

Részletek

Dátum:
november 18
Időpont:
18:00 - 20:00
Összeg:
5000Ft
Esemény kategória:
Esemény címkék:
Honlap:
www.kisshenriett.com

Szervező

Kiss Henriett
E-mail:
info@kisshenriett.com
Honlap:
https://kisshenriett.com
VÁLJ ÖNMAGAD MENTORÁVÁ!Szemléletváltó – Önismeret Fejlesztő Kártya

Nagy örömmel mutatom be neked a legújabb önismereti eszközt, a Szemléletváltó – Önismeret Fejlesztő Kártyát – röviden Szemléletváltó vagy  Önismereti Kártya -, melynek használatával könnyedén, ám mélyrehatóan fejlesztheted az önismereted!

Erre az eseményre nem lehet regisztrálni