Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

SZEMLÉLETVÁLTÓ Önismereti Kártya – Bemutató Workshop

2021 október 15 - 18:00 - 20:00

3000Ft

A Szemléletváltó – Önismeret Fejlesztő Kártya (röviden Önismereti Kártya) létrehozásával az volt a célom, hogy legyen egy olyan önismeret fejlesztő eszköz, amivel akár otthon, akár szakmai keretek között fejlesztheted a képességeidet egyénileg vagy akár csoportos formában is! Ennek bemutatását, illetve a gyakorlatban való használatát szolgálja ez az esemény, melyet az ország több pontján is tartok. Ezen állomások egyike Tapolca, mely rendkívül fontos hely számomra, ezért külön öröm, hogy itt is megmutathatom az itt élő hölgyeknek és uraknak az önfejlesztés ezen lehetőségét!

A Szemléletváltó Önismereti Kártya a maga nemében azért is egyedülálló, mert a fotókat magam készítettem, valamint a Kártyacsomag dizájn megtervezését és szerkesztését is én alkottam meg. Így őszintén mondhatom, hogy szívem-lelkem benne van ebben az eszközben, ami nagy segítség lehet számodra is az önismereti utadon!

A bemutató során közösen fogjuk kipróbálni a Szemléletváltó Önismereti Kártyát, hogy lásd, hogyan működik a gyakorlatban. Játékos, könnyed, ám mélyreható felismeréseket hozhat számodra az adott témádra vonatkozóan, így már maga a workshopon való részvétel beindíthatja a változást az életedben!

Az esemény intenzív és gyakorlatias, hogy minél több rálátást kaphass a Szemléletváltó Önismereti Kártya előnyeiről és a gyakorlatban való használatáról. Ha elnyeri tetszésedet, a helyszínen kedvezményesen is lesz lehetőséged megvásárolni!

Önmagadba fektetett összeg: 3000,- Ft

Időtartam: 2 óra

Regisztráció: info@kisshenriett.com

Várlak nagy szeretettel,

 

Kiss Henriett

Nemzetközi Mentor – Coach
Önismeret-fejlesztő Tréner
Az AutoNŐmia c. könyv szerzője
ThetaHealing® Certificate of Science & Master
Instruktor, Practitioner
Reconnective Healing®️ Practitioner
Access Consciousness®️ Facilitator
Point of You™ Practitioner

 

Részletek

Dátum:
2021 október 15
Időpont:
18:00 - 20:00
Összeg:
3000Ft
Esemény kategória:
Esemény címkék:
www.kisshenriett.com

Szervezők

Kiss Henriett
Zentai Anna

Helyszín

Fényadó Központ
Sümegi út 24./C
Tapolca, Veszprém 8000 Magyarország
+ Google Térkép

Erre az eseményre nem lehet regisztrálni