Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Thétaforrás – Nyílt nap Kiss Henivel

2016 szeptember 15 - 18:00 - 20:00

1500 Ft

[cmsms_row data_width=”boxed” data_padding_left=”3″ data_padding_right=”3″ data_color=”default” data_bg_position=”top center” data_bg_repeat=”no-repeat” data_bg_attachment=”scroll” data_bg_size=”cover” data_bg_parallax_ratio=”0.5″ data_padding_top=”0″ data_padding_bottom=”50″][cmsms_column data_width=”1/2″][cmsms_text animation_delay=”0″]

Bemutatom számodra az egyik leghatékonyabb energatikai, alternatív gyógyító módszert,a Theta Healinget, amely egy nagyon mély önismereti úton indít el Téged!

A Theta Healing technika rendívül egyszerű, könnyen elsajátítható módszer, melynek használatával azonnali változásokat tudsz elérni az életedben!

Egy olyan eszköz, mellyel alapjaiban tudod megváltoztatni eddigi életszemléletedet, bővítheted a komfort zónádat, betegség esetén pedig gyorsan és hatékonyan segít a gyógyulási folyamatban.

A nyílt napon erről a technikáról fogok Neked beszélni, bemutatom, hogyan működik, és a végén megtapasztalhatod Te is, milyen a Théta állapot!

Várlak sok szeretettel, ha változtatni, gyógyulni szeretnél, nyitott vagy az újdonságokra, vagy ha valami egészen új dologra vágysz az életedben!

A részvételi díj: 1.500,- Ft.
Regisztráció szükséges!
kiss.henriett@thetaforras.hu
0670/770/7025

Kiss Henriett
Certified ThetaHealing®
Instruktor, Terapeuta

[/cmsms_text][/cmsms_column][cmsms_column data_width=”1/2″][cmsms_contact_form form_plugin=”cf7″ form_cf7=”502{|}Heni kapcsolatfelvételi űrlap” animation=”fadeIn” animation_delay=”0″][/cmsms_column][/cmsms_row]

Részletek

Dátum:
2016 szeptember 15
Időpont:
18:00 - 20:00
Összeg:
1500 Ft
Esemény kategória:

Szervező

Kiss Henriett
E-mail:
info@kisshenriett.com
View Szervező Website

Helyszín

Örömvirág – Székesfehérvár
Palotai út 25.
Székesfehérvár, 8000 Magyarország
+ Google Térkép
View Helyszín Website

Erre az eseményre nem lehet regisztrálni