Események betöltése

« Összes Események

ThetaHealing™ Ásás -Gyakorló Est

február 20 - 17:00 - 20:00

30000 Ft

ThetaHealing™ konzulens vagy, de bizonytalan az ásásban?

Vannak benned kétségek, hogy jól csinálod-e? Szeretnél válaszokat kapni a felmerülő kérdéseidre? Akkor itt a remek alkalom, hogy el gyere, és gyakorolj!
Nagyon sok Konzulens csak azért nem használja a ThetaHealing™ Technikát, vagy hagyja abba a tanulmányait, mert azt érzi, hogy nem megy neki a hitrendszeri munka. Nem látja/érzi pontosan mit is kell csinálni. Vagy azt gondolja, hogy nem lehetséges vagy nem biztonságos kapcsolódni a Mindenség Teremtőjének Energiájához. Legtöbbeknek az okoz kihívást, hogy elbizonytalanodik a „következő kérdés” helyességében.
Kiss Henriett és Rém László is, annak ellenére, hogy több mint 7 éve foglalkoznak a ThetaHealing-gel, sokszor találták magukat szemben ezekkel a kérdésekkel. De nem csak a tanfolyamokon, mint instruktorok, hanem saját fejlődésük során is.
A ThetaHealing™ Technika alapjait hamar el lehet sajátítani. Könnyen megtanulható mindenki számára. DE! A magabiztos használathoz, ahhoz, hogy az, akivel dolgozol teljes mértékben megbízzon a folyamat sikerében, benned, ahhoz gyakorolni kell. A tanfolyamok csak a kezdeti lökést, információkat és alap gyakorlati tudást tudnak adni, lévén a rengeteg információnak. Viszont a Saját gyakorlati tudásodat csak is TE vagy képes fejleszteni.
Ezt az estét azért szervezzük, hogy támogassunk abban, hogy sokkal magabiztosabban állj neki egy korlátozó hiedelem felderítésének. Segítünk a tapasztalataink megosztásával abban is, hogy MEGTALÁLD ÖNMAGAD kifejezésmódját a konzultációid során.
Segítünk Neked abban, hogy:
• magabiztosan el tudd mélyíteni a kapcsolódásod a Mindenség Teremtőjével,
• hatékonyan megtaláld és tudj figyelni a Mindenség Teremtőjére a hiedelmek lecserélése során – ezzel is feloldani a kétkedéseket,
• válaszolunk azokra a kérdésekre, amiket a Hit- és Érzelmi Rendszerekkel kapcsolatos (Ásás) munkákkal felmerülnek benned,
• támogatunk abban, hogy felismerd melyek azok a félelmek, amik túlkorrigálják a valóságodat, és ezzel akadályoznak a továbblépésben,
• segítünk abban, hogy megtaláld, hogyan tudj önmagadon is hatékonyan dolgozni.
Abban is támogatunk, hogy hogyan tudj magadnak ásó-partnert találni.
A Gyakorló Estet Kiss Henriett és Rém László vezeti Mindketten rendelkeznek a ThetaHealing™ Technika legmagasabb elismerésével, a Cert. of Science elismeréssel, valamint Mester Instruktorok és Konzulensek.
Mindkettőjük 7 éve találkoztak először a ThetaHealing-gel, és egymástól független útjaikon keresztül jutottak el ezekhez a tapasztalatokhoz, elismerésekhez is.
Heniről itt tudhatsz meg többet:
https://kisshenriett.com/
Laciról pedig itt:
https://laszlorem.com/

A PROGRAM 3 ÓRÁS, AHOL VAN LEHETŐSÉGED GYAKOROLNI, ÉS DOLGOZNI A HOZOTT TÉMÁIDON TÁMOGATOTT KÖRNYEZETBEN, MINDEZT EGY KONZULTÁCIÓ ÁRÁÉRT!

Az önmagadba fektetett összeg: 30.000 – Ft
A részvétel regisztrációhoz kötött, jelentkezni az alábbi email címre tudsz: info@kisshenriett.com
Vagy az eseménynél megadott elérhetőségen.
https://www.meetup.com/meetup-group-SefTvslk/events/268556152/
Kérjük vedd figyelembe, hogy helyek korlátozottan állnak rendelkezésre!
A helyszín Budapest, Laktanya u. 4 ( Feelwell központ)

Részletek

Dátum:
február 20
Időpont:
17:00 - 20:00
Összeg:
30000 Ft
Esemény kategóriák:
,

Szervező

Kiss Henriett
E-mail:
info@kisshenriett.com
Honlap:
https://kisshenriett.com

Helyszín

Budapest
Laktanya u. 4. FeelWell Központ
Budapest, 1033
+ Google Térkép
Honlap:
https://kisshenriett.com
Tudod mit jelent az autonómia?Hogyan teremtsük meg NŐként az autonómiánkat és miért fontos ez a párkapcsolatban?

Többek között ezekre a kérdésekre kaphatsz választ a könyvben. Saját példákon, valamint esettanulmányokon keresztül tárom fel és adok útmutatást arra, hogyan teremtheted meg az autonómiádat!

Érdekel
Feliratkozás

Értesülj első kézből az eseményekről és újdonságokról 

Feliratkozás

Értesülj első kézből az eseményekről és újdonságokról