Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

ThetaHealing™ Ásás -Gyakorló Est

2020 február 20 - 17:00 - 20:00

30000 Ft

ThetaHealing™ konzulens vagy, de bizonytalan az ásásban?

Vannak benned kétségek, hogy jól csinálod-e? Szeretnél válaszokat kapni a felmerülő kérdéseidre? Akkor itt a remek alkalom, hogy el gyere, és gyakorolj!
Nagyon sok Konzulens csak azért nem használja a ThetaHealing™ Technikát, vagy hagyja abba a tanulmányait, mert azt érzi, hogy nem megy neki a hitrendszeri munka. Nem látja/érzi pontosan mit is kell csinálni. Vagy azt gondolja, hogy nem lehetséges vagy nem biztonságos kapcsolódni a Mindenség Teremtőjének Energiájához. Legtöbbeknek az okoz kihívást, hogy elbizonytalanodik a „következő kérdés” helyességében.
Kiss Henriett és Rém László is, annak ellenére, hogy több mint 7 éve foglalkoznak a ThetaHealing-gel, sokszor találták magukat szemben ezekkel a kérdésekkel. De nem csak a tanfolyamokon, mint instruktorok, hanem saját fejlődésük során is.
A ThetaHealing™ Technika alapjait hamar el lehet sajátítani. Könnyen megtanulható mindenki számára. DE! A magabiztos használathoz, ahhoz, hogy az, akivel dolgozol teljes mértékben megbízzon a folyamat sikerében, benned, ahhoz gyakorolni kell. A tanfolyamok csak a kezdeti lökést, információkat és alap gyakorlati tudást tudnak adni, lévén a rengeteg információnak. Viszont a Saját gyakorlati tudásodat csak is TE vagy képes fejleszteni.
Ezt az estét azért szervezzük, hogy támogassunk abban, hogy sokkal magabiztosabban állj neki egy korlátozó hiedelem felderítésének. Segítünk a tapasztalataink megosztásával abban is, hogy MEGTALÁLD ÖNMAGAD kifejezésmódját a konzultációid során.
Segítünk Neked abban, hogy:
• magabiztosan el tudd mélyíteni a kapcsolódásod a Mindenség Teremtőjével,
• hatékonyan megtaláld és tudj figyelni a Mindenség Teremtőjére a hiedelmek lecserélése során – ezzel is feloldani a kétkedéseket,
• válaszolunk azokra a kérdésekre, amiket a Hit- és Érzelmi Rendszerekkel kapcsolatos (Ásás) munkákkal felmerülnek benned,
• támogatunk abban, hogy felismerd melyek azok a félelmek, amik túlkorrigálják a valóságodat, és ezzel akadályoznak a továbblépésben,
• segítünk abban, hogy megtaláld, hogyan tudj önmagadon is hatékonyan dolgozni.
Abban is támogatunk, hogy hogyan tudj magadnak ásó-partnert találni.
A Gyakorló Estet Kiss Henriett és Rém László vezeti Mindketten rendelkeznek a ThetaHealing™ Technika legmagasabb elismerésével, a Cert. of Science elismeréssel, valamint Mester Instruktorok és Konzulensek.
Mindkettőjük 7 éve találkoztak először a ThetaHealing-gel, és egymástól független útjaikon keresztül jutottak el ezekhez a tapasztalatokhoz, elismerésekhez is.
Heniről itt tudhatsz meg többet:
https://kisshenriett.com/
Laciról pedig itt:
https://laszlorem.com/

A PROGRAM 3 ÓRÁS, AHOL VAN LEHETŐSÉGED GYAKOROLNI, ÉS DOLGOZNI A HOZOTT TÉMÁIDON TÁMOGATOTT KÖRNYEZETBEN, MINDEZT EGY KONZULTÁCIÓ ÁRÁÉRT!

Az önmagadba fektetett összeg: 30.000 – Ft
A részvétel regisztrációhoz kötött, jelentkezni az alábbi email címre tudsz: info@kisshenriett.com
Vagy az eseménynél megadott elérhetőségen.
https://www.meetup.com/meetup-group-SefTvslk/events/268556152/
Kérjük vedd figyelembe, hogy helyek korlátozottan állnak rendelkezésre!
A helyszín Budapest, Laktanya u. 4 ( Feelwell központ)

Részletek

Dátum:
2020 február 20
Időpont:
17:00 - 20:00
Összeg:
30000 Ft
Esemény kategóriák:
,

Szervező

Kiss Henriett
E-mail:
info@kisshenriett.com
View Szervező Website

Helyszín

Budapest
Laktanya u. 4. FeelWell Központ
Budapest, 1033
+ Google Térkép
View Helyszín Website

Erre az eseményre nem lehet regisztrálni