Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Ritmus Haladó Konzulens Képzés Szentendre

2019 február 10 - 10:00 - 16:00

45000Ft

[cmsms_row data_width=”boxed” data_padding_left=”3″ data_padding_right=”3″ data_color=”default” data_bg_position=”top center” data_bg_repeat=”no-repeat” data_bg_attachment=”scroll” data_bg_size=”cover” data_bg_parallax_ratio=”0.5″ data_padding_top=”0″ data_padding_bottom=”50″][cmsms_column data_width=”1/1″][cmsms_text animation_delay=”0″]

Készen állsz arra, hogy megtaláld életed igazi ritmusát? Változtass a hitrendszereiden, hogy egészségesnek, boldognak és energetizáltnak érzed magad. Szabadulj meg fölösleges kilóidtól és/vagy frusztrációidtól – egy új és nagyszerű módon. Teremts nagyobb egyensúlyt életedben és tanuld meg, hogyan férj hozzá egy izgalmas „zsírégető állapothoz”.
Vianna Stibal, a ThetaHealing alapítója 2011 nyarán hozta létre ezt a kurzust és Súlyfelszabadításnak nevezte el. Ez nem egyszerűen egy súlycsökkentő tanfolyam! Valódi ritmust talál az elméd, tested és lelked számára, miközben az álmaidon és vágyaidon keresztül kapcsolatba kerülsz Valódi Önmagaddal, Belső Szépségeddel. Éppen ezért később Vianna úgy döntött, hogy a továbbiakban RHYTHM-ként fogja bemutatni a tanításokat, melyek arról szólnak, hogy kényelmesen érezd magad a testedben, és megtaláld a belső békéd és boldogságod azon keresztül, hogy elfogadod magad és a létezésed minden darabkáját magadhoz öleled.

A kurzus Vianna súlycsökkentő titkait is tartalmazza.

A tanfolyam 1 napos.

ELŐKÉPZETTSÉG: ThetaHealing® Alap, Haladó DNS Tanfolyam, valamint Áss Mélyebbre tanfolyam.
Részvételi díj: 45.000,- Ft, melyet a regisztrációt követően 5 munkanapon belül tudsz átutalni a visszaigazoló email-ben megadott számlaszámra, vagy legkésőbb a kezdés előtti munkanapig.

Bejelentkezés e-mail ben, illetve az esemény naptáron keresztül lehetséges!

Kiss Henriett
ThetaHealing® Certificate of Science and Master
Instructor, Practitioner
Reconnective Healing® Practitioner
Business and Life Coach
“Points of You” tréner
06707707025
info@kisshenriett.com

[/cmsms_text][/cmsms_column][/cmsms_row]

Részletek

Dátum:
2019 február 10
Időpont:
10:00 - 16:00
Összeg:
45000Ft
Esemény kategóriák:
,

Szervező

Kiss Henriett
E-mail:
info@kisshenriett.com
View Szervező Website

Helyszín

Szentendre
Tisztás utca 8.
Szentendre, Pest 2000 Magyarország
+ Google Térkép
View Helyszín Website

Erre az eseményre nem lehet regisztrálni