Emberi kapcsolatok

Az utóbbi időben nagy változást tapasztalok ezen a téren az életemben.
Észrevetted már, hogy bizonyos élet szakaszokban megváltoznak az emberi kapcsolataid? Egyesek átalakulnak, mások megszűnnek vagy épp újak jönnek létre. Több oka is lehet ennek: környezet változás, egy új élethelyzet, vagy épp egy új kapcsolat hozhat újabbakat, alakíthat át korábbiakat.
Bárhogy is van, ezek mind a belső átalakulásunk kivetülései. Amikor önmagadban valami átalakul, átlényegül, egy új minőség jelenik meg a valóságodban. Ezt tükrözik vissza a kapcsolataink.
Korábban volt bennem egy olyan félelem, hogy ha ThetaHealer-ként fejlődöm az önismeretemben, elveszíthetem a barátaimat, ismerőseimet.
Amikor megtaláltam az alaphiedelmet, ami ezt a félelmet generálta bennem, és lecseréltem támogató programokra, érzésekre, akkor kaptam egy megértést arról, hogy ez rendben van, hiszen nyertes-nyertes helyzetben is lehetséges mindezt megélni, a hiány és a veszteség érzése nélkül.
S, hogy mit is nyertem pusztán ennek az egy gyökér-problémának a megszüntetésével?
Rengeteg új barátságot, új emberi kapcsolatot, a korábbiak könnyedén való elengedését -ha ez szükséges volt-, és megértést arról, hogy azáltal, hogy ezt a folyamatot könnyedén, felszabadultan, a megértés erényével teszem, a saját belső folyamataimat engedem áramolni, megtörténni.
Ez pedig azért nagy siker számomra, mert annyi évtized után képes vagyok kontroll nélkül működtetni az emberi kapcsolataimat!
Na, persze néha még visszaköszön egyszer-egyszer, de már egyre kevésbé, és ez csodálatos érzés!
Szóval érdemes dolgozni ezen a témán önmagadon, mert hatalmas nyereség az eredmény, ami azonnal meg is mutatja magát a mindennapjaidban! Sok sikert kívánok neked is ebben!
Tudod mit jelent az autonómia?Hogyan teremtsük meg NŐként az autonómiánkat és miért fontos ez a párkapcsolatban?

Többek között ezekre a kérdésekre kaphatsz választ a könyvben. Saját példákon, valamint esettanulmányokon keresztül tárom fel és adok útmutatást arra, hogyan teremtheted meg az autonómiádat!

Érdekel
Feliratkozás

Értesülj első kézből az eseményekről és újdonságokról 

Feliratkozás

Értesülj első kézből az eseményekről és újdonságokról