Tegnap számot vetettem arról, mi minden történt velem ebben az évben. Nagy megindulások, és lezárások éve volt ez…Sok-sok örömteli esemény, megannyi meglepetés…

Voltak lehetőségek, melyekkel éltem, de olyanok is, melyek megkésve érkeztek meg életembe, így SZABAD AKARATOMMAL élve elengedtem őket.

Sokat tanultam ebben az évben: hogyan fogadjak be, hogyan engedjek el bármit/bárkit, hogyan legyek őszinte, anélkül, hogy bántanék vele másokat; hogyan teremtsek meg bármit úgy az életemben, hogy az időben érkezzen meg hozzám; hogyan éljem meg a változást, hogyan lássam meg a problémában, nehézségben a lehetőséget.

Hogyan lépjek ki a komfort zónámból a félelem és a szorongás érzése nélkül, és hogyan kezeljem mások érzéseit, megnyilvánulásait anélkül, hogy azonosulnék velük.
Hogyan alkossam meg tudatosan a saját valóságomat úgy, hogy elfogadom annak minden történését, hiszen én teremtettem meg, én vagyok a felelős érte, és hogy ez ENGEM SZOLGÁL!
Mindehhez persze szükségeltetett egy nagyon intenzív, folyamatos belső önismereti munka, tanulás, de megérte!

És természetesen folytatom tovább ezt az utat, hiszen sosem éreztem még ennyire, hogy az utamon vagyok, hogy ÖNMAGAM lehetek, mint most!
Azt kívánom nektek a jövő évre, hogy tapasztaljatok minél többet abból, amire őszintén vágytok, képesek legyetek a vágy teréből TEREMTENI, és haladni előre!
Nem feladni, tudatosnak lenni, HINNI ÖNMAGATOKBAN, bátornak, kitartónak lenni, felelősséget vállalni, szeretni és szeretve lenni, adni és kapni, fejlődni, változni és változtatni, ha szükséges, összefoglalva: MINŐSÉGI ÉLETET ÉLNI!

Szeretettel Ölellek Titeket!

AutoNŐmia – A NŐk AutonómiájaMit jelent az Autonómia és milyen tévhitek kapcsolódnak hozzá?

Többek között ezekre a kérdésekre kaphatsz választ ezen az egyedülálló rendezvényen, ahol egytől-egyig hiteles és a szakmájában elismert Autonóm Hölgy tart előadást a témában. Saját példáinkon, valamint esettanulmányokon keresztül tárjuk fel és adunk útmutatást arra, hogyan teremtheted meg te is az autonómiádat!

Esemény részletei
Feliratkozás

Értesülj első kézből az eseményekről és újdonságokról