A Coaching, mint szakma egyébként a pszichológus barátnőm ajánlására lépett az életembe…

Évekkel ezelőtt ugyanis azt mondta nekem (akkor még magázódtunk, ami a terápiás keretek részét képezte): “Henim, ön pályát tévesztett! Annyira a vérében van az emberismeret, valamint az emberek iránti szeretet, hogy zsigereiben ráérez, kinek miben és hogyan tudna segíteni. A coachingot önnek találták ki!” Ezt persze én is éreztem -mármint, hogy nagyon hamar ráérzek az emberekre, akik megnyílnak nekem-,de számomra ez valahogy természetes volt. S, mivel a pszichológus szakmáról már lecsúsztam, a coachingot érezte Nóra nekem valónak. Egyébként ebben igaza is volt, mert nagyon élveztem a képzést! Fantasztikus tanáraim voltak, akikre a mai napig számíthatok, ha szakmai kérdés merül fel bennem. A projekt kapcsán is bátran kérdezhettem tőlük, ők név szerint: Dr. Kollárné Krisztina, Dr. Kollár József. Ők egyébként a Magyar Coachszövetség alapítói is.

Tudjátok: Csak tiszta forrásból…:))

Szóval már akkor beindult a “szakirányú képzésem”!

Már ami a gyógyításhoz, tanításhoz kapcsolódó hivatást illeti. Mert, mint szokták volt mondani: Isten útjai kifürkészhetetlenek….

S, a mai napig hálás vagyok a Teremtőnek azért, hogy végül “pályára álltam”….

Tudod mit jelent az autonómia?Hogyan teremtsük meg NŐként az autonómiánkat és miért fontos ez a párkapcsolatban?

Többek között ezekre a kérdésekre kaphatsz választ a könyvben. Saját példákon, valamint esettanulmányokon keresztül tárom fel és adok útmutatást arra, hogyan teremtheted meg az autonómiádat!

Érdekel
Feliratkozás

Értesülj első kézből az eseményekről és újdonságokról 

Feliratkozás

Értesülj első kézből az eseményekről és újdonságokról