ÉN-KÉP Önismereti Fotóterápia

22 éve vagyok fotográfus, de komolyabban két éve foglalkozom fotózással, addig csupán hobbi szinten, kikapcsolódásként fényképeztem.
2021. januárjában jött először az ötlet, hogy legyen része a hivatásomnak, majd az ötletet ihlet követte, így 2021. szeptemberében megszületett a Szemléletváltó Önismeret Fejlesztő Kártyacsomag, ahol már a saját fotóim találhatók a kártya lapokon.

Amikor tavaly ősszel elindult az országos roadshow, rádöbbentem, hogy a Szemléletváltó pusztán egy állomás a fotózás-önismeret egyvelegét tekintve, és 2022. tavaszán realizálódott bennem, hogy ez csupán a kezdet!
A fotózás olyan kell teret kezdett el betölteni az életemben, ami tovább növelte bennem a vágyat arra, hogy létrehozzák valami újat. Így született meg a fejemben és a szívemben egyaránt az ÉN-KÉP Önismereti Fotóterápia ötlete. Már akkor tudtam, hogy ez része annak a belső átalakulási folyamatnak, ami már lassan egy éve zajlik bennem. Annak, hogyan tudom az alkotói, művészi énemet és kreativitásomat fotográfusként beintegrálni a munkámba. Így vált a hivatásom szerves részévé a fotózás, és örömmel mutatom be neked hogyan működik ez az új, saját szellemi termék, ami egyben egy új eszközt jelent önmagad megismeréséhez.

 

Hogyan zajlik a közös munka?

 

Képzeld el, hogy leülünk beszélgetni, és te elkezdesz mesélni az életedről. Elmondod, hogy mik azok az élményeid, amelyekre szívesen emlékszel, és mi az, amit a legszívesebben elfelejtenél. Majd felteszek neked néhány kérdést és a jelened felé vesszük az irányt.

– Mi foglalkoztat mostanában?
– Milyen félelmeid vannak, és mitől tartasz a leginkább?
– Mi az, amit a leghamarabb, és első ként meg akarsz változtatni?

A beszélgetés közben rád hangolódom, összekapcsolódom veled, és megfigyelem, hogyan beszélsz az életedről, a benned lévő örömökről és a nehézségeidről, félelmeidről, kihívásaidról, a fájdalmaidról. Miközben hallgatlak és figyellek, elkezdek képeket készíteni rólad, amit aztán részletesen, kérdések segítségével közösen kielemzünk.
Mindeközben kirajzolódik benned az az irány, ami felé haladni szeretnél, így pontosabb képet – a szó szoros és átvitt értelmében is – kapsz magadról, arról, hogy mit szeretnél valójában.

Amint ez megszületett benned, sokkal hatékonyabban és lendületesebben, határozottabban tudod elkezdeni megteremteni azt a valóságot, ami az igazi  célod  eléréséhez vezet.

Az önismeret fejlesztést ötvözve a fotózással olyan képeket készítek rólad, melyek segítséget nyújtanak neked az aktuális helyzeted megoldásában.

Izgalmas, intenzív, komplex, egyéni önismeret fejlesztő eszköz!

 

Milyen csomagok közül választhatok?

Az problémád nagyságától függően több csomagot is kialakítottam számodra:

1. Egy alkalom: ha szeretnéd kipróbálni, és elegendő számodra, ha kapsz egy impulzust, vagy egy-két felismerést, akkor érdemes ezt választanod.

A foglalkozás időtartama: 90 perc

Önmagadba fektetett összeg: 

– fotók megtartása nélkül: 49.000,- Ft

– fotók megtartásával: 69.000,- Ft

(Ez esetben a rólad készült képeket elküldöm neked elektronikusan, így megőrizheted őket).

Mit tartalmaz?

Beszélgetés-Mentorálás, fotózás, képek kiértékelése.

2. Három alkalmas csomag:

1. Mentorálás-Beszélgetés, fotózás, kiértékelés. -90 perc

2. Mentorálás (önmunka az általad választott módon, pl. ThetaHealing, Coaching, Szemléletváltó Kártya). – 60 perc

3. Összegzés, fotózás, kiértékelés. – 90 perc

Önmagadba fektetett összeg: 

– fotók megtartása nélkül: 139.000,- Ft

– fotók megtartásával: 179.000,- Ft

(Ez esetben a rólad készült képeket elküldöm neked elektronikusan, így megőrizheted őket).

3. Öt alkalmas csomag:

1. Mentorálás-Beszélgetés, fotózás, kiértékelés. -90 perc

2.-4. Mentorálás (önmunka az általad választott módon, pl. ThetaHealing, Coaching, Szemléletváltó Kártya). – 3 x 60 perc

3. Összegzés, fotózás, kiértékelés. – 90 perc

Önmagadba fektetett összeg: 

– fotók megtartása nélkül: 299.000,- Ft

– fotók megtartásával: 339.000,- Ft

(Ez esetben a rólad készült képeket elküldöm neked elektronikusan, így megőrizheted őket).

Választható önismereti módszerek az ÉN-KÉP  Önismereti Fotóterápia három, illetve öt alkalmas csomag keretein belül:

A választott technikákat  szabadon választhatod ki, és variálhatod mindkét csomag esetében, ám minden alkalom csupán egyféle típus lehet. Ezt minden esetben közösen egyeztetjük, hiszen mindegyik önismereti eszköz más szakmai felkészülést igényel.

Ha tehát szeretnél valami újat kipróbálni, és nyitott vagy az ÉN-KÉP Önismereti Fotóterápiát alkalmazni a problémád megoldására, jelentkezz bátran!

mentorprogram
mentorprogram
mentorprogram
mentorprogram
mentorprogram
mentorprogram
mentorprogram
mentorprogram
mentorprogram
mentorprogram

Jelentkezés

Adatkezelés

kiss Henriett

info@kisshenriett.com