Évkezdő-Akcióterv Konzultációs Csomag

Bizonyára megtörtént már benned az elmúlt év összegzése, és kezd kitisztulni a kép arról, milyen terveid, vágyaid vannak 2022-re!

Gyakran azonban az történik, hogy az összeírt tervek megvalósításához párosuló kezdeti lelkesedés pár hónap múlva alábbhagy, és szinte észrevétlenül haladsz tovább azon az úton, amiről épp letérni készültél.

Ahhoz, hogy kitartóan tudd tartani magad a terveidhez, nem elég leírni, és év elején meditálni rá egyet.

Ez csupán az első lépés, ahhoz azonban, hogy ebből eredmény szülessen, cselekedni is kell, amihez fontos egy kezdő lendület, ami tovább kitart, mint az a pár hónap!

Erre hoztam létre az ÉVKEZDŐ-AKCIÓTERV Konzultációs csomagot, ahol 2 lehetőséged is van:

– 3 alkalmas csomag,

– 5 alkalmas csomag.

A közös munka során 7-10 napos időközönként online dolgozunk, ahol te hozod a terveidet, én pedig segítek neked egy olyan akciótervet kidolgozni, ami beindítja a valódi VÁLTOZÁST!

Megtanítom neked, amiről az Autonőmia c. könyvemben is írok, azaz, hogyan tudod értékelni a folyamatot, hiszen az eredmény eléréséig is lehet örömteli az életed!

Megmutatom, miért fontos egy cél elérése érdekében megtalálni a fókuszt a számodra igazán lényeges dolgokra, és azt, hogy az intenzív szakaszban hogyan tudsz minden mást kizárni a hatékonyság érdekében!

A közös munka során hamar kiderül, ha van esetleg bármilyen elakadás, félelem benned, vagy hozott mintád, amit ki tudunk dolgozni, a megújulás jegyében.

Ha tehát képes vagy elköteleződni a 2022-re meghatározott terveid mellett, az ÉVKEZDŐ-AKCIÓTERV Konzultációs csomag neked szól!

Személyre szabott, intenzív, hatékony munka! Ezt tudom neked ígérni, ha úgy döntesz, velem dolgozol!

Önmagadba fektetett összeg:

– 3 alkalmas csomag esetében: bruttó 129.000,- Ft

– 5 alkalmas csomag esetében: bruttó 199.000,- Ft.

Ha szeretnél jelentkezni, írj az info@kisshenriett.com email címre!

Jelentkezés

Adatkezelés

kiss Henriett

info@kisshenriett.com