Online Konzultációs Csomag

Az Online Konzultációs csomagot akkor érdemes igénybe venned, ha olyan témád van, amihez nem szükséges hosszabb terápia, vagy már úgy érzed, nem sok hiányzik ahhoz, hogy elérd a kívánt célodat.

Ha szeretnél egy másik nézőpontot kapni arról, ami most legfőképp foglalkoztat, és hogy miként tudnád megváltoztatni a kialakult helyzetet, akkor ez az önismereti konzultációs csomag tökéletes választás számodra!

Az Online Konzultációs Csomag 3, illetve 5 alkalmas verzióban igényelhető. Zoom vagy Skype használatával dolgozunk az általad hozott témán, az előre megbeszélt ütemben.

Hogyan működik a program?

– A közös munka során 7-10 napos időközönként online dolgozunk, ahol te hozod a terveidet, én pedig segítek neked egy olyan akciótervet kidolgozni, ami beindítja a valódi VÁLTOZÁST az adott életterületeden!

– Megtanítom neked, amiről az Autonőmia c. könyvemben is írok, azaz, hogyan tudod értékelni a folyamatot, hiszen az eredmény eléréséig is lehet örömteli az életed!

– Megmutatom, hogy miért fontos egy cél elérése érdekében megtalálni a fókuszt a számodra igazán lényeges dolgokra, és azt, hogy az intenzív szakaszban hogyan tudsz minden mást kizárni a hatékonyság érdekében!

A folyamat során hamar kiderül, ha van esetleg bármilyen mélyebb elakadás vagy félelem benned, esetleg olyan hozott mintád, amit ki tudunk dolgozni, a megújulás jegyében.

Személyre szabott, intenzív, hatékony munka! Ezt tudom neked ígérni, ha úgy döntesz, velem dolgozol!

Önmagadba fektetett összeg:

3 alkalom esetén: 149.000,- Ft

5 alkalom esetén: 239.000,- Ft

Milyen eszközöket, módszereket használhatsz a Program keretein belül?

Az oldal alján található Kapcsolat felvételi űrlap segítségével tudsz jelentkezni!

Jelentkezés

Adatkezelés

kiss Henriett

info@kisshenriett.com