3 alkalmas Konzultációs Csomag

Bizonyára megtörtént már benned az elmúlt év összegzése, és kezd kitisztulni a kép arról, milyen terveid, vágyaid vannak 2022-re! Gyakran azonban az történik, hogy az összeírt tervek megvalósításához párosuló kezdeti lelkesedés pár hónap múlva alábbhagy, és szinte észrevétlenül haladsz tovább azon az úton, amiről épp letérni készültél.

Ahhoz, hogy kitartóan tudd tartani magad a terveidhez, nem elég leírni, és év elején meditálni rá egyet. Ez csupán az első lépés, ahhoz azonban, hogy ebből eredmény szülessen, cselekedni is kell, amihez fontos egy kezdő lendület, ami tovább kitart, mint az a pár hónap!

A 3 alkalmas Konzultációs csomag tökéletes választás arra, hogy tovább tartson a lendület, és kezdő lépésként megnézd, milyen gátjai lehetnek a céljaid/vágyaid elérésének!

Hogyan működik a program?

– A közös munka során 7-10 napos időközönként online dolgozunk, ahol te hozod a terveidet, én pedig segítek neked egy olyan akciótervet kidolgozni, ami beindítja a valódi VÁLTOZÁST az adott életterületeden!

– Megtanítom neked, amiről az Autonőmia c. könyvemben is írok, azaz, hogyan tudod értékelni a folyamatot, hiszen az eredmény eléréséig is lehet örömteli az életed!

– Megmutatom, hogy miért fontos egy cél elérése érdekében megtalálni a fókuszt a számodra igazán lényeges dolgokra, és azt, hogy az intenzív szakaszban hogyan tudsz minden mást kizárni a hatékonyság érdekében!

A folyamat során hamar kiderül, ha van esetleg bármilyen mélyebb elakadás vagy félelem benned, esetleg olyan hozott mintád, amit ki tudunk dolgozni, a megújulás jegyében.

Ha tehát képes vagy elköteleződni a 2022-re meghatározott terveid mellett, a 3 alkalmas Konzultációs csomag tökéletes választás lehet számodra!

Személyre szabott, intenzív, hatékony munka! Ezt tudom neked ígérni, ha úgy döntesz, velem dolgozol!

Önmagadba fektetett összeg:     

bruttó 129.000,- Ft

Az oldal alján található Kapcsolat felvételi űrlap segítségével tudsz jelentkezni!

Jelentkezés

Adatkezelés

kiss Henriett

info@kisshenriett.com