Mentor Program

Határozott elképzelésed van arról, mit szeretnél, és ehhez keresel valakit, aki emberileg és szakmailag egyaránt támogatni tud téged ezen az úton?

Akkor az általam kidolgozott és személyre szabott Mentor Program pontosan neked szól!

Gyakran a változást nehézségek, kihívások előzik meg az életedben, és a benned egyre fokozódó feszültség jelzi, hogy itt az ideje lépned. Az életem során én is gyakorta megélem ezt a folyamatot, ami – valljuk be – időről időre törvényszerű, hogy bekövetkezik.

Ilyenkor azonban rendkívül fontos, hogy jól válaszd meg azokat a személyeket, akik átlendítenek téged a nehézségeken, és támogatnak, segítenek neked az utadon. A megújulás, váltás időszaka ez, amiben a személyre szabott Mentor Program rendkívül hatékonyan tud segíteni neked!

Mire számíthatsz, ha az általam kidolgozott, egyéni Mentor Programot választod?

  • Feltérképezzük, hogy éppen hol tartasz az életedben, és miért érzed úgy, hogy képtelen vagy továbblépni. Együtt, közösen meghatározzuk, hogy mire vágysz, hova szeretnél eljutni, és összeállítjuk hozzá az egyéni, teljesen személyre szabott akciótervedet.
  • Mindvégig melletted leszek, és lendületes tempóban, hatékonyan fogunk tenni azért, hogy a terveid meg is valósuljanak.
  • Az elfoglaltságaidhoz és igényeidhez passzoló formában támogatlak, a lehetőségeid szerint ütemezzük az alkalmainkat.
  • Mindig is szeretted volna kipróbálni, hogyan működik a Coaching vagy a Mentorálás? Esetleg érdekel az általam megalkotott Szemléletváltó Önismereti Kártya használata? Ezek közül bátran választhatsz, és közösen beszéljük át, melyik tud téged a leghatékonyabban szolgálni.

Hogyan érhető el a program?

Online konzultáció formájában dolgozom veled Zoom vagy Skype használatával, egyéni keretek között. Minden alkalommal maximum 60 percig dolgozunk.

A Mentor Programnak két változata van:

  1. 5 alkalmas csomag: 299.000,- Ft
  2. 10 alkalmas csomag: 549.000,- Ft

Hogyan zajlik a közös munka?

Miután kiválasztottad a neked megfelelő csomagot, elkezdjük a közös munkát.

Az első alkalommal mindkét csomag esetében állapotfelmérés történik. Itt részletesen kifejtheted mi a célod, mit szeretnél elérni. Ez azért fontos, mert így közösen tudjuk meghatározni, hogyan lehetek a segítségedre, és meg tudjuk beszélni a következő alkalmak ütemezését a te igényeidnek megfelelően.

A következő konzultációk már a kitűzött célod felé vezető út megvalósításáról szólnak, és az általad választott módszereket alkalmazva tárjuk fel, milyen belső elakadásaid lehetnek, melyek távol tartanak téged a sikertől.

Választható önismereti módszerek a Mentor Program keretein belül:

A választott technikákat  szabadon választhatod ki, és variálhatod mindkét csomag esetében, ám minden alkalom csupán egyféle típus lehet. Például választhatod azt, hogy az első 5 alkalom Coaching legyen, utána 1 alkalom Theta Healing, 1 alkalom Szemléletváltó Kártya, majd az utolsó három konzultáció Mentorálás. Ezt minden esetben közösen egyeztetjük, hiszen mindegyik önismereti eszköz más szakmai felkészülést igényel.

Ha tehát a Mentor Programot választod, legyen szó a vállalkozásodról, karrieredről, vagy a párkapcsolatodról, intenzív, gyakorlatias, és hatékony  együttműködésre számíthatsz!

Ha tetszik a program tematikája, és úgy érzed, segítségedre lehetek a jelenlegi élethelyzeted megváltoztatásában, akkor nagy szeretettel várom jelentkezésedet!

mentorprogram
mentorprogram
mentorprogram
mentorprogram
mentorprogram
mentorprogram