Milyen esetekben válaszd a Mentor Programot?

 • Érzed, hogy itt az ideje egy mélyebb átalakulásnak.
 • Vágysz a megújulásra, és szeretnél aktívan változtatni ennek érdekében.
 • Szeretnél láthatóvá válni és megmutatni, mire vagy képes.
 • Ki akarod alakítani az énhatáraidat, és megtanulni NEM-et mondani, ha a saját érdekeid megkívánják.
 • Nem sajnálod magadtól az időt, pénzt és az energiát, hogy megvalósítsd mindazt, amire vágysz.

Mentor Program

Örömmel mutatom be neked a Mentor Programot, mely egészen új és egyedülálló szolgáltatás csomag, hiszen a program személyre szabott, azaz teljes mértékben a te igényeihez igazodik!

Négy évvel ezelőtt úgy döntöttem, hogy a szakmai tapasztalataim alapján kidolgozok egy olyan programot, ahol egyéni ütemezéssel, az általam alkalmazott önismereti módszerrel  tudsz velem dolgozni. A több ezer egyéni konzultációból ugyanis azt a következtetést vontam le, hogy egyre nagyobb az igény egy komolyabban kidolgozott önismereti programra.

Két időtartamot határoztam meg attól függően, hogy milyen intenzitással és időbeosztással szeretnél dolgozni magadon:

 • 3 hónapos Mentor Program
 • 6 hónapos Mentor Program.

A Mentor Programnak tehát két típusa érhető el számodra:

3 Hónapos Mentor Program

 Ez egy intenzív önismereti program, mely az alábbi lépéseket tartalmazza:

 • Online konzultáció.  Ez az első lépés, ahol részletesen elmondhatod nekem, milyen helyzetben vagy jelenleg, és hová szeretnél eljutni, mi a konkrét célod. Azt is megnézzük, hogy az általam alkalmazott önismereti módszerek közül melyek szimpatikusak számodra, és hogyan tudnak a legideálisabban a szolgálatodra lenni.
 • Személyre szabott, teljesen a te igényeidnek megfelelő program kidolgozása. A konzultációnk után 3 munkanapon belül felépítem, és elküldöm neked, milyen tematika mentén érdemes haladnod az elkövetkezendő 3 hónapban. Ez rendkívül fontos eleme a programnak, hiszen ez  a közös munkánk irányjelzője!
 • Az általad elfogadott tematika alapján elkezdődik a közös munkánk, ami összesen 8 alkalmat foglal magába. A saját ritmusod szerint haladunk, figyelembe véve az időbeosztásodat, valamint az életedben zajló változásaid mértékét.

6 hónapos Mentor Program

Ez egy hosszabb, mélyrehatóbb önismereti program, mely az alábbi lépéseket tartalmazza:

 • Online konzultáció.  Ez az első lépés, ahol részletesen elmondhatod nekem, milyen helyzetben vagy jelenleg, és hová szeretnél eljutni, mi a konkrét célod. Azt is megnézzük, hogy az általam alkalmazott önismereti módszerek közül melyek szimpatikusak számodra, és hogyan tudnak a legideálisabban a szolgálatodra lenni.
 • Személyre szabott, teljesen a te igényeidnek megfelelő program kidolgozása. A konzultációnk után 3 munkanapon belül felépítem, és elküldöm neked, milyen tematika mentén érdemes haladnod a 6 hónap során. Ez rendkívül fontos eleme a programnak, hiszen ez a féléves munkánk irányadója!
 • Az általad elfogadott tematika alapján elkezdődik a közös munkánk amely összesen 15 alkalmat foglal magába. A saját ritmusod szerint haladunk, figyelembe véve az időbeosztásodat, valamint az életedben zajló változásaid mértékét.

   Mit tegyek, ha nem tudom eldönteni, melyik csomag ideálisabb számomra?

   Ha úgy érzed, hogy a fenti információk ellenére nem tudod egyértelműen eldönteni, melyik verzió lenne a megfelelőbb neked, akkor arra is van megoldásom, mégpedig az Online Tanácsadás!

   Mielőtt belevágnánk ugyanis a közös munkába, kezdő lépésként lehetőséged van Online Tanácsadásra, ahol pontosan  megbeszéljük és keretbe tesszük mindazt, amin változtatni szeretnél, ezzel is segítve téged a döntésedben!

   Hogyan tudsz fizetni?

   Átutalással, PayPal vagy Western Union igénybevételével, attól függően, hogy a világban hol élsz, és milyen lehetőségeid vannak. A fizetés minden esetben egy összegben, az első konzultáció időpontjának kitűzését megelőzően történik.

   Milyen eszközöket, módszereket használhatsz a Program keretein belül?

   Milyen formában veheted igénybe az Önismeret Képzési Programot?

   A Program online formában történik, Zoom vagy Skype alkalmazások használatával, amelyik számodra szimpatikusabb.

   Mi a helyzet akkor, ha külföldön élsz?

   Mivel a Program online formában történik, ennek természetesen semmi akadálya!