Önismeret Képzési Program

Örömmel mutatom be neked az Önismeret Képzési Programot, mely egy egészen új és egyedülálló szolgáltatás csomag, hiszen teljes mértékben személyre szabott program!

Három évvel ezelőtt döntöttem úgy, hogy kidolgozok egy olyan programot, ahol egyéni ütemezéssel, az általam alkalmazott – szabadon választott – önismereti módszerrel lehet velem dolgozni, hiszen a korábbi évek tapasztalata az volt, hogy egyre nagyobb igény van erre.

Két időtartamot határoztam meg attól függően, hogy kinek mi az igénye:

 • 3 hónapos Önismeret Képzési Program
 • 6 hónapos Önismeret Képzési Program.

Az Önismeret Képzési Program teljesen ÚJ és EGYEDI önismereti módszer!

Az Önismeret Képzési Program két típusa

Önfejlesztő intenzív tréning mesterfokon I.

Intenzív, 3 hónapos Önismereti Tréning, mely tartalmazza:

 • Online konzultáció (60 perc, melyben megbeszéljük, mi a jelenlegi helyzeted, hová szeretnél eljutni, mi a konkrét cél elérése az adott területen. Azt is megnézzük, hogy a módszerek közül melyek azok, amelyiket szívesen alkalmazod, és hogyan tudod beiktatni a mindennapi életedbe, hiszen a lehetőségeid széles skálán mozognak: egészen a konzultációktól kezdve a konzulens képzésekig minden lehetséges számodra! Csupán azt kell kiválasztanod, hogy melyiket és milyen időközönként veszed igénybe!

 

 • Egyéni Önfejlesztő program kidolgozása (kidolgozom 3 napon belül számodra, hogy a 3 hónap hogyan épül fel, milyen formában és milyen időközönként találkozunk, illetve milyen módszert alkalmazunk az önismereti tréning során.

 

 • Egyedi ajánlat ( az ajánlat kiküldése, melyet írásban küldök el a számodra, hogy részletesen át tudd nézni ).

 

 • A megbeszélt konzultációk vagy felnőtt képzések (előre egyeztetett időpontban 10 héten keresztül).

Önfejlesztő tréning mesterfokon II.

 

Hosszabb, 6 hónapos Önismereti Képzés Program, mely tartalmazza:

 

 • Online konzultáció (60 perc, melyben megbeszéljük, mi a jelenlegi helyzet, hová szeretnél eljutni, mi a konkrét cél az adott területen. Azt is megnézzük, hogy a módszerek közül melyek azok, amelyiket szívesen alkalmazod, és hogyan tudod beiktatni a mindennapi életedbe, hiszen a lehetőségeid széles skálán mozognak: egészen a konzultációktól kezdve a konzulens képzésekig minden lehetséges számodra! Pusztán azt kell kiválasztanod, hogy melyiket és milyen időközönként veszed igénybe!

 

 • Egyéni Önfejlesztő program kidolgozása (kidolgozom 3 napon belül számodra, hogy a 6 hónap hogyan épül fel, milyen formában és milyen időközönként találkozunk, illetve milyen módszert alkalmazunk az önismereti tréning során.

 

 • Egyedi ajánlat ( az ajánlat kiküldése, melyet írásban küldök el a számodra, hogy részletesen át tudd nézni )

 

 • A megbeszélt konzultációk vagy felnőtt képzések (előre egyeztetett időpontban 6 hónapon keresztül).

Kinek ajánlott elvégezni az Önismeret Képzési Program bármelyik típusát?

Elsősorban azoknak ajánlom, akik MINŐSÉGI SZOLGÁLTATÁS keretein belül kívánják fejleszteni önismeretüket, és képesek energiát, időt, pénzt fektetni Önmagukba.

 • Azoknak, akik egy olyan fokára szeretnének lépni az önismeretükben, ahol MESTERFOKON képesek FELISMERNI, KEZELNI és MEGOLDANI az életükben megjelenő helyzeteket, és tudnak élni a lehetőségeikkel.
 • Akik szeretnék fejleszteni azokat a képességeiket, erényeiket, melyek által minőségi életet élhetnek a mindennapjaikban, s ezáltal meg tudják teremteni azt a HARMÓNIÁT, EGYENSÚLYT, BIZTONSÁGOT, és STABILITÁST, melyre mindig is vágytak.
 • Akik SZERETIK A KIHÍVÁSOKAT, nem ijednek meg önmaguk árnyékától, INNOVATÍVAK, valamint KÉPESEK FELELŐSSÉGET VÁLLALNI a saját életükért.
 • Akik szeretnék mindezeket elsajátítani, s ezáltal MEGTEREMTENI a PÁRKAPCSOLATUKBAN, a HIVATÁSUKBAN, az EGÉSZSÉGÜKBEN, azaz a MINDENNAPI ÉLETÜKBEN.
 • Akik számára a TUDOMÁNY és a SPIRITUALITÁS nem csupán összeegyeztethető, de együtt is működtetik.

Hogyan tudok fizetni, és milyen ütemezéssel?

 

Átutalással, illetve készpénzben is tudsz fizetni. A díjfizetés első ütemében az összeg minden esetben a választott Önismeret Képzési Program bruttó 30%-a. A fennmaradó 70%-ot egyéni megállapodás keretében tudod rendezni. Ezzel lehetőséged nyílik arra, hogy a számodra megfelelő, kényelmes ütemben tudd rendezni a fennmaradó összeget.

 

Milyen eszközökkel, módszerekkel találkozhatok az Önismeret Képzési Program keretein belül?

 

Az alábbi módszerekkel dolgozom – a Reconnective Healing® kivételével, mert az nem módszernek minősül:

 

 • ThetaHealing® -egyéni konzultációk, felnőtt konzulens képzések
 • Reconnective Healing® – egyéni konzultációk
 • Business és Life Coaching – egyéni coaching
 • Points Of You™ – egyéni konzultációk

 

Személyesen vagy online is végezhető az Önismeret Képzési Program bármely típusa?

A felnőtt konzulens képzések közül némelyik személyes, de többnyire online formában tartom. A konzultációk kivételével nélkül online történnek. 

 

Ha jelenleg külföldön élek, akkor is elvégezhetem az Önismeret Képzési Program bármely típusát?

 

Igen, kivéve azon felnőtt konzulens képzéseket, melyeket csak személyesen lehet elvégezni.