Online tanácsadás

Változtatni szeretnél, de nem tudod, hogyan indulj el? Akkor próbáld ki az Online Tanácsadást!

Az Online Tanácsadás neked szól, ha:

– szeretnéd megmutatni magad, és láthatóvá válni a vállalkozásodban vagy a privát környezetedben.
– változni szeretnél, de nem tudod, hogyan láss neki a folyamatnak.
– érzed, hogy itt az idő váltani és megújulni, de még nem tiszta a kép, hogy merre tovább.
– Azt már tisztán látod, hogy mit nem akarsz, de a “mit igen” képe még nem állt össze.

Mielőtt belevágnánk a közös munkába, kezdő lépésként az Online Tanácsadást javaslom neked, ahol megbeszéljük és keretbe tesszük mindazt, amin változtatni szeretnél!

Az Online Tanácsadás során részletesen elmondhatod nekem, milyen helyzetben vagy, min szeretnél változtatni, és 1-10-ig skálán mennyire nehéz most neked. Így ki tudjuk dolgozni a stratégiát, ami a közös munkánk folytatását tekintve rendkívül lényeges!

Mi történik az Online Tanácsadás során?

– Részletesen kifejtheted nekem, milyen helyzetben vagy jelenleg.
– Közösen feltérképezzük, hogy hol tartasz éppen a változtatás terén, hiszen azt is fontos látnom, hogy a folyamat elején jársz, vagy már dolgozol rajta egy ideje esetlegesen más szakemberekkel és módszerekkel.
– A fentiek függvényében javaslatot teszek neked arra, hogyan érdemes tovább haladnunk, azaz melyik konzultációs csomag lehet számodra a legideálisabb választás.
– A tanácsadáson megbeszéltek alapján 24 órán belül írásos ajánlatot küldök neked e-mailben.

Miért érdemes igénybe venned az Online Tanácsadást?

– Sokkal célzottabban, struktúráltabban kezdhetünk el közösen dolgozni a témádon, ha keretben van mindaz, amin változtatni szeretnél.
– Könnyebben készíthetünk egy részletes és hatékony akciótervet, ha van egy tiszta képed arról, pontosan miben vagy most, és hová szeretnél eljutni.
– Ha átlátod a jelenlegi helyzetedet, sokkal könnyebben hozol majd meg döntéseket annak érdekében, hogy a problémád megoldódjon.
– Az elmúlt évek és a több mint 5000 konzultáció tapasztalati egyértelműen azt bizonyítják, hogy az előre megtervezett és keretek közé illesztett egyéni munka sokkal hamarabb termőre fordul, mint abban az esetben, ha nincsen konkrét elképzelés, csupán a “történjen már valami”, vagy “ezt nem akarom így tovább folytatni” gondolatok a kiinduló pontjaid.

Ha tehát úgy érzed, hogy itt az idő láthatóvá válni, váltani, megújulni, akkor az Online Tanácsadás ideális lépés lehet a számodra, mert irányba tesz, sokkal tisztábban láthatod a megoldást, és az oda vezető utat is!

A tanácsadás Zoom-on vagy Skype-on történik, amelyik számodra szimpatikusabb!

Az Online Tanácsadás ideje: 30 perc
Önmagadba fektetett összeg: 20.000,- Ft

Várom jelentkezésed, és ne feledd: itt vagyok, és segítek neked a megújulásod folyamatában!

Jelentkezés

Adatkezelés

kiss Henriett

info@kisshenriett.com