Gyakran gondolkozom el azon, milyen módon segítenek a múltbéli tapasztalatok a jelen életemben.

Mivel alapvetően jól érzem magam a bőrömben, azt gondolom, mindennek úgy kellett történnie ahogy, épp ezért rendben van, mégha akkor nehezen is éltem meg.
Sokat tanultam ezekből a tapasztalásokból, s bár egész életemben tanulok, már most úgy érzem van értelme!

Persze hoztam olyan döntéseket, melyeket utólag megbántam, most mégis úgy látom, ezek mind egytől-egyik sorsszerűek voltak. Nyilván ez nem zárja ki a SZABAD AKARAT tényét, de tudjátok: ami karmikus esemény, az kikerülhetetlen!
Szóval ebből az aspektusból ma már nem érzem úgy, hogy másként kellett volna cselekednem, mert egy magasabb rálátásom van a történtekre.

A ThetaHealing® is abban segít, hogy amikor szomorú vagy kellemetlen dolog történik az életemben, akkor is képes vagyok erre a magasabb látásmódra.
Ezáltal sokkal gyorsabban, könnyebben ki tudok jönni a drámából, és tudom elengedni azt a negatív érzelmi állapotot, amiben vagyok.

Ez azért is nagyon fontos, mert energetikailag saját magam húzom le a negatív gondolatokkal, érzésekkel, így sanszosan egyre rosszabbul fogom érezni magam.
Volt benne részem, szóval tudom, milyen nehéz ilyenkor ebből az érzelmi/gondolati hullámvölgyből kimászni, és akkor itt jön a múltbéli tapasztalások haszna: a TUDATOSSÁG!

Ha ez megvan, fülön tudom csípni saját magam, és dönthetek: drámázom még egy darabig, jó mélyen sajnálva önmagam, vagy felemelkedem a végtelen intelligencia terébe, és tisztán ráláthatok a saját helyzetemre.
Én egy ideje ez utóbbit választom, és higgyétek el: MEGÉRI!

Tudod mit jelent az autonómia?Hogyan teremtsük meg NŐként az autonómiánkat és miért fontos ez a párkapcsolatban?

Többek között ezekre a kérdésekre kaphatsz választ a könyvben. Saját példákon, valamint esettanulmányokon keresztül tárom fel és adok útmutatást arra, hogyan teremtheted meg az autonómiádat!

Érdekel
Feliratkozás

Értesülj első kézből az eseményekről és újdonságokról 

Feliratkozás

Értesülj első kézből az eseményekről és újdonságokról