Én ebben hiszek. Mindig az történik és úgy, ahogy lennie kell. Nem tudsz máshol lenni, mint ahol vagy, mert folyamatosan teremted a valosagodat, benne a helyszínt, a körülményeket, embereket, helyzeteket, MINDENT!
Amikor 2 évvel ezelőtt Kaliforniában nyaraltam, utazásaim során először éreztem, hogy ide még visszatérek. Július 4.-én néztük meg itt a Függetlenség napja 2. részét, és még megannyi különös egybeesést tapasztaltam akkor.
Fél éve szinte minden nap bejön egy kép, egy jelenet, ami itt van, Kaliforniában, az óceán parton. Tudom, hogy itt egyszer élni fogok, vagy legláabbis kétlaki életet élek. Nem tudom hogyan, miért, de tudom. És ide húz azóta is a szívem, noha folyamatosan utazom, járom a világot.
Pár napja terveim szerint Balira utaztam volna, de a Check-in pultnál közölte a hölgy, hogy kitört a vulkán, nem utazhatunk.
Úgy döntöttem, ok, legyen akkor más helyszín! A Theta Healing mindig kéznél van:  Teremtő mutasd meg!
Fél nap alatt megtörtént az újratervezés, így másnap reggel elindultunk. Az új uticél pedig Kalifornia!
Szóval hiszek abban, hogy ott vagyunk, ahol lennünk kell, és én most itt vagyok. A legjobb helyen, ahol csak lehetek! Az időzítés tökéletes. Ismét júlus 4.-e van. A Függetlenség Napja! Milyen csodás az élet!❤️🌎🇺🇸

AutoNŐmia – A NŐk AutonómiájaMit jelent az Autonómia és milyen tévhitek kapcsolódnak hozzá?

Többek között ezekre a kérdésekre kaphatsz választ ezen az egyedülálló rendezvényen, ahol egytől-egyig hiteles és a szakmájában elismert Autonóm Hölgy tart előadást a témában. Saját példáinkon, valamint esettanulmányokon keresztül tárjuk fel és adunk útmutatást arra, hogyan teremtheted meg te is az autonómiádat!

Esemény részletei
Feliratkozás

Értesülj első kézből az eseményekről és újdonságokról