Önismeret Képzési Program

Örömmel mutatom be nektek az Önismeret Képzési Programot, mely egy egészen új és egyedülálló szolgáltatás csomag, hiszen teljes mértékben személyre szabott programot dolgozok ki mindenki számára! Ami közös pont, az a befektetett idő, valamint – ennek függvényében – az Önmagadba fektetett összeg!

Az Önismeret Képzési Program teljesen ÚJ és EGYEDI, így, ha most jelentkezel rá, az elsők között lehetsz, aki elvégezheti ezt az egyedülálló Önismereti Tréninget!

Önismeret Képzési Program két típusa

Önfejlesztő intenzív tréning mesterfokon I.

Ez az intenzív, 3 hónapos Önismereti Képzés Program, mely tartalmazza:

 • Egyéni konzultáció (60 perc, melyben megbeszéljük, mi a jelenlegi helyzeted, hová szeretnél eljutni, mi a konkrét cél elérése az adott területen. Azt is megnézzük, hogy a módszerek közül melyek azok, amelyiket szívesen alkalmazod, és hogyan tudod beiktatni a mindennapi életedbe, hiszen a lehetőségeid széles skálán mozognak: egészen a konzultációktól kezdve a konzulens képzésekig minden lehetséges számodra! Csupán azt kell kiválasztanod, hogy melyiket és milyen időközönként veszed igénybe!
 • Egyéni Önfejlesztő program kidolgozása (kidolgozom 3 napon belül számodra, hogy a 3 hónap hogyan épül fel, milyen formában és milyen időközönként találkozunk, illetve milyen módszert alkalmazunk az önismereti tréning során.
 • Egyedi ajánlat ( az ajánlat kiküldése, melyet írásban küldök el a számodra, hogy részletesen át tudd nézni ).
 • Online konzultáció (telefonon vagy Skype-on megállapodunk a részletekben, esetlegesen felmerülő kérdéseket megbeszéljük, illetve egyeztetjük az első konzultáció időpontját).
 • A megbeszélt konzultációk vagy felnőtt képzések (előre egyeztetett időpontban 10 héten keresztül).
 • Oklevél (névre szóló tanúsítvány, mely igazolja, hogy elvégezted az Önfejlesztő Intenzív Tréning Mesterfokon I. Önismeret Képzési programot.

Önfejlesztő tréning mesterfokon II.

Ez a hosszabb, 6 hónapos Önismereti Képzés Program, mely tartalmazza:

 • Egyéni konzultáció (60 perc, melyben megbeszéljük, mi a jelenlegi helyzet, hová szeretnél eljutni, mi a konkrét cél az adott területen. Azt is megnézzük, hogy a módszerek közül melyek azok, amelyiket szívesen alkalmazod, és hogyan tudod beiktatni a mindennapi életedbe, hiszen a lehetőségeid széles skálán mozognak: egészen a konzultációktól kezdve a konzulens képzésekig minden lehetséges számodra! Pusztán azt kell kiválasztanod, hogy melyiket és milyen időközönként veszed igénybe!
 • Egyéni Önfejlesztő program kidolgozása (kidolgozom 3 napon belül számodra, hogy a 6 hónap hogyan épül fel, milyen formában és milyen időközönként találkozunk, illetve milyen módszert alkalmazunk az önismereti tréning során.
 • Egyedi ajánlat ( az ajánlat kiküldése, melyet írásban küldök el a számodra, hogy részletesen át tudd nézni )
 • Online konzultáció (telefonon vagy Skype-on megállapodunk a részletekben, esetlegesen felmerülő kérdéseket megbeszéljük, illetve egyeztetjük az első konzultáció időpontját).
 • A megbeszélt konzultációk vagy felnőtt képzések (előre egyeztetett időpontban 6 hónapon keresztül).
 • Oklevél (névre szóló tanúsítvány, mely igazolja, hogy elvégezted az Önfejlesztő Intenzív Tréning Mesterfokon II. Önismeret Képzési programot.

Kinek ajánlott elvégezni az Önismeret Képzési Program bármelyik típusát?

Elsősorban azoknak ajánlom, akik MINŐSÉGI SZOLGÁLTATÁS keretein belül kívánják fejleszteni önismeretüket, és képesek energiát, időt, pénzt fektetni Önmagukba.

 • Azoknak, akik egy olyan fokára szeretnének lépni az önismeretükben, ahol MESTERFOKON képesek FELISMERNI, KEZELNI és MEGOLDANI az életükben megjelenő helyzeteket, és tudnak élni a lehetőségeikkel.
 • Akik szeretnék fejleszteni azokat a képességeiket, erényeiket, melyek által minőségi életet élhetnek a mindennapjaikban, s ezáltal meg tudják teremteni azt a HARMÓNIÁT, EGYENSÚLYT, BIZTONSÁGOT, és STABILITÁST, melyre mindig is vágytak.
 • Akik SZERETIK A KIHÍVÁSOKAT, nem ijednek meg önmaguk árnyékától, INNOVATÍVAK, valamint KÉPESEK FELELŐSSÉGET VÁLLALNI a saját életükért.
 • Akik szeretnék mindezeket elsajátítani, s ezáltal MEGTEREMTENI a PÁRKAPCSOLATUKBAN, a HIVATÁSUKBAN, az EGÉSZSÉGÜKBEN, azaz a MINDENNAPI ÉLETÜKBEN.
 • Akik számára a TUDOMÁNY és a SPIRITUALITÁS nem csupán összeegyeztethető, de együtt is működtetik.

Hogyan tudok fizetni, és milyen ütemezéssel?

Átutalással, illetve készpénzben tudsz fizetni, mindkettő megoldható. A díjfizetés első ütemében az összeg minden esetben a választott Önismeret Képzési Program bruttó 30%-a. A fennmaradó 70%-ot egyéni megállapodás mentén tudod rendezni. Ezzel lehetőséged nyílik arra, hogy a számodra megfelelő, kényelmes ütemben tudd rendezni a fennmaradó összeget.

 

Milyen eszközökkel, módszerekkel találkozhatom az Önismeret Képzési Program keretein belül?

Az alábbi módszerekkel dolgozom –a Reconnective Healing® kivételével, mert az nem módszer. :

 

 • ThetaHealing® -egyéni konzultációk, felnőtt konzulens képzések
 • Reconnective Healing® – egyéni konzultációk
 • Business és Life Coaching – egyéni coaching
 • Points Of You™ – egyéni konzultációk

 

Személyesen vagy online is végezhető az Önismeret Képzési Program bármely típusa?

A felnőtt konzulens képzések, valamint az első személyes konzultáció kivételével online is elvégezheted bármelyik Önismeret Képzési Programot. Ezt menet közben is változtathatod, ha úgy kényelmesebb neked, mert a módszerek mindegyike lehetővé teszi, hogy kedvednek és lehetőségeidnek megfelelően vegyél részt a konzultációkon.

Ha jelenleg külföldön élek, akkor is elvégezhetem az Önismeret Képzési Program bármely típusát?

 

Igen, ez esetben, és CSAK ez esetben meg tudjuk oldani az első konzultációt is online, de a felnőtt konzulens képzéseket itt is személyesen lehet elvégezni.

 

Hogyan tudok jelentkezni?

 

 • A lenti űrlapot kitöltve

 

Ha bármilyen további kérdésed merülne fel, melyre sem a fentikben, sem a weboldalalmon nem kaptál választ, kérlek írj nekem a fent megjelölt elérhetőségek egyikén vagy az alábbi űrlapon!

Jelentkezés

Adatkezelés

Kiss Henriett

info@kisshenriett.com

 

Feliratkozás

Értesülj első kézből az eseményekről és újdonságokról