A Points of You™ eszközei olyan képek, amelyek lehetővé teszik, hogy a kiválasztott képekben olvasva rálássunk a személyes nézőpontjainkra, a problémáink legmélyére, ezáltal válaszokat és új célokat fogalmazzunk meg.

A Points of You™ kifejlesztői Yaron Golan és Efrat Shani azt a célt tűzték ki maguk elé, hogy olyan eszközök szülessenek, melyek elősegítik a tiszta, világos és minőségi kommunikációt önmagunkkal és a környezetünkkel, új nézőpontokat adva világunk kiteljesítéséhez.

A coaching módszernek két eszköze van, a “The Coaching Game” és a “Punctum” kártyák.

A The Coaching Game egy 65 képből álló készlet, amely életünk minden területére kiterjedő kérdéseit járja körbe színes képekkel, fogalmakkal, történetekkel és idézetekkel.

A The Coaching Game használata speciális kapcsolatot ébreszt a témák, szavak, képek és kérdések között. A képek a jobb agyféltekénkre hatnak, erősítve intuíciónkat. A szavak, idézetek a bal agyféltekénket edzik, ezzel a racionális énünket erősítve.
Ennek hatására lehetővé válik, hogy a minket érintő, foglalkoztató kérdés mélyére menjünk és tiszta, tudatos képet kapjunk az eszköz által biztosított új nézőpontok által.

A Punctum 33 képet, fogalmat és kérdést tartalmazó kártyából álló csomag. A Punctum kártyákhoz magunk által választott fogalmakat és kérdéseket társíthatunk, ami segítségével a leginkább testhez álló megoldásokra bukkanhatunk!

Szeretettel várlak, hogy Te is megtapasztald a Points of You™ fantasztikus hatását életed bármilyen megoldásra váró területén!

A konzultáció egy óra, maximum 60 perc.

A Points of You™ hivatalos weboldala:

www.points-of-you.com

Jelentkezés 

A kapcsolat felvételi űrlap által tudomásunkra jutott adatokat kizárólag a kapcsolatfelvétel céljára használjuk fel.
Az adatokat ezt követően nem tároljuk.

kiss Henriett

info@kisshenriett.com

 

Tudod mit jelent az autonómia?Hogyan teremtsük meg NŐként az autonómiánkat és miért fontos ez a párkapcsolatban?

Többek között ezekre a kérdésekre kaphatsz választ a könyvben. Saját példákon, valamint esettanulmányokon keresztül tárom fel és adok útmutatást arra, hogyan teremtheted meg az autonómiádat!

Érdekel
Feliratkozás

Értesülj első kézből az eseményekről és újdonságokról 

Feliratkozás

Értesülj első kézből az eseményekről és újdonságokról