Fejleszd a kapcsolataidat II. – Te és a Teremtő

Ezen a képzésen mélyebb betekintést nyerhetsz haladó konzulensként abba, hogy milyen korlátozó hiedelmeid vannak, amik megakadályozzák a tiszta kapcsolódást Önmagaddal, s ezáltal a Teremtővel.
Ahhoz, hogy Önmagunkkal tisztán, a szeretet teréből tudjunk kapcsolódni, szükségünk van arra, hogy feltárjuk azokat a mintákat, ahol ez sérült.
Az Isteni énünk felfedezése, az Egységhez való teljes és tiszta kapcsolódás van fókuszban ebben a két napban.Itt vagyunk képesek feltárni, milyen síkról érkezhetnek blokkoló programok, amik által eddig nem tudtuk megélni a teljességet Önmagunk Teremtő énjével, valamint a  Teremtővel.

Ezeknek a limitáló programokat, mintáknak a feltárásával képessé válsz arra, hogyan lásd meg Önmagad és a Teremtőt, valamint hogyan kapcsolódj a Feltétel Nélküli Szeretet teréből Önmagadhoz!

A képzést mindenkinek ajánlom, tekintve, hogy az Teremtő énünk és a Teremtővel való kapcsolódásunk van fókuszban! Tehát azon képességeinket fejlesztjük, amelyek hozzájárulnak és segítenek bennünket ebben.

Várlak szeretettel, erre a könnyed, ámde nagyon erős, hatékony haladó konzulens képzésre!

A képzés feltételei:

– DNS1, DNS2 konzulensi végzettség,
– Áss Mélyebbre haladó konzulensi végzettség

Bejelentkezés az eseménynaptáron vagy email-ben lehetséges.
info@kisshenriett.com

Kiss Henriett
ThetaHealing® Certificate Of Science and Master
Instructor, Practitioner, 
Business and Life Coach,
Points Of You Tréner
info@kisshenriett.com

 

Nézd meg az események menüpontot, hogy éppen mikor és hol lesz a legközelebbi időpont vagy jelezd igényed az alábbi űrlapon!

Kapcsolatfelvétel

6 + 2 =

A kapcsolat felvételi űrlap által tudomásunkra jutott adatokat kizárólag a kapcsolatfelvétel céljára használjuk fel.
Az adatokat ezt követően nem tároljuk.

Kiss Henriett

info@kisshenriett.com