[cmsms_row][cmsms_column data_width=”2/3″][cmsms_text]

Készen állsz arra, hogy megtaláld életed igazi ritmusát? Változtass a hitrendszereiden, hogy egészségesnek, boldognak és energetizáltnak érzed magad. Szabadulj meg fölösleges kilóidtól és/vagy frusztrációidtól – egy új és nagyszerű módon. Teremts nagyobb egyensúlyt életedben és tanuld meg, hogyan férj hozzá egy izgalmas „zsírégető állapothoz”.
Vianna Stibal, a ThetaHealing® alapítója 2011 nyarán hozta létre ezt a kurzust és Súlyfelszabadításnak nevezte el. Ez nem egyszerűen egy súlycsökkentő tanfolyam! Valódi ritmust talál az elméd, tested és lelked számára, miközben az álmaidon és vágyaidon keresztül kapcsolatba kerülsz Valódi Önmagaddal, Belső Szépségeddel. Éppen ezért később Vianna úgy döntött, hogy a továbbiakban RHYTHM-ként fogja bemutatni a tanításokat, melyek arról szólnak, hogy kényelmesen érezd magad a testedben, és megtaláld a belső békéd és boldogságod azon keresztül, hogy elfogadod magad és a létezésed minden darabkáját magadhoz öleled.

A kurzus Vianna súlycsökkentő titkait is tartalmazza.

A tanfolyam 1 napos.

ELŐKÉPZETTSÉG: ThetaHealing® Alap DNS és ThetaHealing® Haladó DNS Tanfolyam.

Bejelentkezés e-mail ben, illetve az esemény naptáron keresztül lehetséges!

Kiss Henriett
ThetaHealing® tanár, tréner, terapeuta
06707707025
kiss.henriett@thetaforras.hu

[/cmsms_text][cmsms_notice type=”cmsms_notice_info” close=”true” icon=”cmsms-icon-calendar-6″ animation=”bounceIn” animation_delay=”500″]Nézd meg az események menüpontot, hogy éppen mikor és hol lesz a legközelebbi időpont vagy jelezd igényed az alábbi űrlapon![/cmsms_notice][/cmsms_column][cmsms_column data_width=”1/3″][cmsms_contact_form form_plugin=”cfb” form_cfb=”17″ email_cfb=”kiss.henriett@thetaforras.hu” animation_delay=”0″][/cmsms_column][/cmsms_row]

Tudod mit jelent az autonómia?Hogyan teremtsük meg NŐként az autonómiánkat és miért fontos ez a párkapcsolatban?

Többek között ezekre a kérdésekre kaphatsz választ a könyvben. Saját példákon, valamint esettanulmányokon keresztül tárom fel és adok útmutatást arra, hogyan teremtheted meg az autonómiádat!

Érdekel
Feliratkozás

Értesülj első kézből az eseményekről és újdonságokról 

Feliratkozás

Értesülj első kézből az eseményekről és újdonságokról