SZEMLÉLETVÁLTÓ – Önismeret Fejlesztő Kártya

Nagy örömmel mutatom be neked a legújabb önismereti eszközt, a Szemléletváltó – Önismeret Fejlesztő Kártyát – röviden Szemléletváltó vagy  Önismereti Kártya -, melynek használatával könnyedén, ám mélyrehatóan fejlesztheted az önismereted!

Rendeld meg Most!

Október 15.-ig kedvezményes áron, mindössze 19.900,- Ft-ért ( 24.900,- Ft helyett) tudod megvásárolni az Önismereti Kártyát, melyet az info@kisshenriett.com email címen tudsz megrendelni!

Az Szemléletváltó szintén kedvezményes áron vásárolható meg a bemutató workshopokon, melyeket az ország több pontján is tartok:

A Szemléletváltó – Önismereti Kártyáról:

 

 

Az évek során szerzett szakmai, valamint emberi tapasztalataim arra inspiráltak, hogy létrehozzam a SZEMLÉLETVÁLTÓ – Önismeret Fejlesztő Kártyát, ami egy remek eszköz arra, hogy új nézőpontokat találjunk, miközben mélyebb ismereteket szerezhetünk önmagunkról.

A célom egyértelműen az volt, hogy az önismeret fejlesztése mindenki számára elérhető legyen, és az emberek kapjanak egy új nézőpontot arról, hogy önmagunk megismerése egy kalandos és izgalmas felfedező út is lehet teli örömökkel, aha-élményekkel és felismerésekkel. Ezek teszik lehetővé, hogy új szemléletet, új irányokat, lehetőségeket teremts az életedben, mindezt könnyedén, játékosan!

A kártyák használatának szisztémáját pedig úgy hoztam létre, hogy szakemberek és magánemberek számára egyaránt könnyen megérthető és alkalmazható legyen.

Mitől egyedi az Önismereti Kártya?

A Kép-Szó kapcsolata

A kártyák alatt szereplő szavak úgy születtek meg, hogy a lehető legtávolabb essenek az adott képpel általában összefüggésbe hozható szavaktól, kifejezésektől.

Az alábbi fotó esetében pl. az emberek többségének a JÓLELKŰSÉG helyett valószínűleg előbb ugrana be a vízilabda, sport, medence, uszoda, verseny, erő, vagy az izom szavak egyike:

Az eszköz egyediségét növeli, hogy minden képet magam fotóztam. Bár hivatásszerűen sosem éltem a képesítésemmel – amit 18 évvel ezelőtt szereztem meg Stalter György neves fotóművész vezetésével –, a fotózás azóta is része a mindennapjaimnak. Korábban fotópályázatokon is indultam puszta kíváncsiságból, ahol egy-egy helyezést vagy különdíjat is nyertem. Ez egyfajta visszacsatolása volt annak, hogy a nézőpontjaim képeken való megnyilvánulása más embereknek is tetszhet. Azért szeretek fotózni, mert egy olyan önkifejezési mód számomra, ami a nézőpontjaimat, meglátásaimat közvetíti az emberek felé.

Ezért is döntöttem úgy, hogy az Önismereti Kártyába beleszövöm a fotózás iránti szeretetem, hiszen ilyen formában is az emberek szolgálatába helyezhetem a képeimet, segítve őket ezzel az önismeret fejlesztés kalandos útján.

Így születtek meg a kártyák.

A munkám során szeretek zenével és képekkel dolgozni, mert a tudatalatti rendkívül asszociatív, így sok mindent elárul számomra, hogy a kliensem milyen képeket köt az egyes szavakhoz, gondolatokhoz, vagy érzésekhez. 100%-ban erre fókuszálok, amikor valakivel dolgozom a témáján, így a képekhez külön nem szükségeltetik magyarázat, hiszen minden ember esetében más-más történet és megoldás fog kikerekedni a ugyanazon kártyával dolgozva.

 

 

A Szemléletváltó egyfajta önismereti játék, ahol te vagy a fókuszban:

#

Az Önismereti Kártya kiválóan alkalmas egyéni, csoportos, magán, illetve szakmai használatra is, hiszen úgy terveztem meg, hogy széles körben gyakorlatilag bárki fel tudja használni a saját vagy kliense önismereti folyamatához.

Olyan kérdéseket tartalmaz, melyek az önfejlesztés hatékonyságát szolgálják, igy alkalmazásuk javasolt különböző önismereti tréningek során is. Nagy szeretettel ajánlom tehát mindenkinek, aki készen áll arra, hogy fejlessze az önértékelését, megvizsgálja, hogyan áll az önbecsülés témájában, és milyen esetleges sérülései vannak az önszeretet terén.

Ha a fent említett gondolatok bármelyike úgy érzed, hogy neked vagy rólad szól, akkor nagy valószínűséggel itt az ideje kipróbálnod az Önismereti Kártyát!

A Szemléletváltó rendszeres használata felér egy ingyenes önismereti tréninggel, hiszen folyamatosan változol, fejlődsz, akár egy ilyen típusú kurzuson!

Ha pedig eszedbe jutott valaki az olvasás során, akkor érdemes megajándékoznod őt a Szemléletváltó – Önismeret Fejlesztő Kártyával, vagy akár ajánlhatod is neki!

A döntés a tiéd!

Ez a kártya például az egyik kedvencem!

Minden tudás és információ ott van benned, amivel fejlesztheted a képességeidet. Én csupán emlékeztetlek. Ez az elsődleges feladatom.

Rendeld meg most!

Október 15.-ig kedvezményes áron, mindössze 19.900,- Ft-ért ( 24.900,- Ft helyett) tudod megvásárolni az Önismereti Kártyát, melyet  az info@kisshenriett.com email címen tudsz megrendelni!

A Szemléletváltó szintén kedvezményes áron vásárolható meg minden bemutató workshopon, melyeket az ország több pontján is tartok:

Feliratkozás

Értesülj első kézből az eseményekről és újdonságokról