VÁLJ ÖNMAGAD MENTORÁVÁ!

Szemléletváltó – Önismeret Fejlesztő Kártya

Nagy örömmel mutatom be neked a legújabb önismereti eszközt, a Szemléletváltó – Önismeret Fejlesztő Kártyát – röviden Szemléletváltó vagy  Önismereti Kártya -, melynek használatával könnyedén, ám mélyrehatóan fejlesztheted az önismereted!

Rendeld meg Most!

A Szemléletváltó Önismeret Fejlesztő Kártyacsomag most mindössze 29.900,- Ft-ért a tied lehet, melyet az info@kisshenriett.com email címen tudsz megrendelni!

 

A Szemléletváltó – Önismereti Kártyáról:

 

 

Az évek során szerzett szakmai, valamint emberi tapasztalataim arra inspiráltak, hogy létrehozzam a SZEMLÉLETVÁLTÓ – Önismeret Fejlesztő Kártyát, ami egy remek eszköz arra, hogy új nézőpontokat találjunk, miközben mélyebb ismereteket szerezhetünk önmagunkról.

A célom egyértelműen az volt, hogy az önismeret fejlesztése mindenki számára elérhető legyen, és az emberek kapjanak egy új nézőpontot arról, hogy önmagunk megismerése egy kalandos és izgalmas felfedező út is lehet teli örömökkel, aha-élményekkel és felismerésekkel. Ezek teszik lehetővé, hogy új szemléletet, új irányokat, lehetőségeket teremts az életedben, mindezt könnyedén, játékosan!

A kártyák használatának szisztémáját pedig úgy hoztam létre, hogy szakemberek és magánemberek számára egyaránt könnyen megérthető és alkalmazható legyen.

Mitől egyedi az Önismereti Kártya?

A Kép-Szó kapcsolata

A kártyák alatt szereplő szavak úgy születtek meg, hogy a lehető legtávolabb essenek az adott képpel általában összefüggésbe hozható szavaktól, kifejezésektől.

Az alábbi fotó esetében pl. az emberek többségének a JÓLELKŰSÉG helyett valószínűleg előbb ugrana be a vízilabda, sport, medence, uszoda, verseny, erő, vagy az izom szavak egyike:

Az eszköz egyediségét növeli, hogy minden képet magam fotóztam. Bár hivatásszerűen sosem éltem a képesítésemmel – amit 18 évvel ezelőtt szereztem meg Stalter György neves fotóművész vezetésével –, a fotózás azóta is része a mindennapjaimnak. Korábban fotópályázatokon is indultam puszta kíváncsiságból, ahol egy-egy helyezést vagy különdíjat is nyertem. Ez egyfajta visszacsatolása volt annak, hogy a nézőpontjaim képeken való megnyilvánulása más embereknek is tetszhet. Azért szeretek fotózni, mert egy olyan önkifejezési mód számomra, ami a nézőpontjaimat, meglátásaimat közvetíti az emberek felé.

Ezért is döntöttem úgy, hogy az Önismereti Kártyába beleszövöm a fotózás iránti szeretetem, hiszen ilyen formában is az emberek szolgálatába helyezhetem a képeimet, segítve őket ezzel az önismeret fejlesztés kalandos útján.

Így születtek meg a kártyák.

A munkám során szeretek zenével és képekkel dolgozni, mert a tudatalatti rendkívül asszociatív, így sok mindent elárul számomra, hogy a kliensem milyen képeket köt az egyes szavakhoz, gondolatokhoz, vagy érzésekhez. 100%-ban erre fókuszálok, amikor valakivel dolgozom a témáján, így a képekhez külön nem szükségeltetik magyarázat, hiszen minden ember esetében más-más történet és megoldás fog kikerekedni a ugyanazon kártyával dolgozva.

 

 

A Szemléletváltó egyfajta önismereti játék, ahol te vagy a fókuszban:

#

Az Önismereti Kártya kiválóan alkalmas egyéni, csoportos, magán, illetve szakmai használatra is, hiszen úgy terveztem meg, hogy széles körben gyakorlatilag bárki fel tudja használni a saját vagy kliense önismereti folyamatához.

Olyan kérdéseket tartalmaz, melyek az önfejlesztés hatékonyságát szolgálják, igy alkalmazásuk javasolt különböző önismereti tréningek során is. Nagy szeretettel ajánlom tehát mindenkinek, aki készen áll arra, hogy fejlessze az önértékelését, megvizsgálja, hogyan áll az önbecsülés témájában, és milyen esetleges sérülései vannak az önszeretet terén.

Ha a fent említett gondolatok bármelyike úgy érzed, hogy neked vagy rólad szól, akkor nagy valószínűséggel itt az ideje kipróbálnod az Önismereti Kártyát!

A Szemléletváltó rendszeres használata felér egy ingyenes önismereti tréninggel, hiszen folyamatosan változol, fejlődsz, akár egy ilyen típusú kurzuson!

Ha pedig eszedbe jutott valaki az olvasás során, akkor érdemes megajándékoznod őt a Szemléletváltó – Önismeret Fejlesztő Kártyával, vagy akár ajánlhatod is neki!

A döntés a tiéd!

Ez a kártya például az egyik kedvencem!

Vélemények, visszajelzések a kártyáról:

Kedves Heni!

Életem egyik legjobb döntésének tartom, hogy megvettem a Szemléletváltót. A bemutató óta már többször elővettem.

Fantasztikus, hogy bármikor, ha kérdés van bennem, kihívások idejét élem, vagy bármi megoldandó felmerül, csak leülök a kártyákkal és hagyom, hogy felszínre jöjjenek bennem a felismerések és megértések.

Csodálatos, hogy ezt bármikor megtehetem. Ha nem tudok elaludni, hétvégén, ünnepnapon, ha pörög az agy, ha nincs erőm, ha elfogyott a türelem, ha kevés a hit, ha azt érzem, segítség kell.

Varázslatos, hogy a kártyák nem adnak fix válaszokat, hanem valóban a mi belső válaszainkat hívják elő. Nagyjából fél óra leforgása alatt sokkal közelebb kerülök önmagamhoz. Az összefüggések, amikre rávilágít a folyamat, pedig gyógyulást, megkönnyebbülést, előrelépést és megoldást hoznak magukkal. És szerintem ez az egyik legfontosabb: hogy ne rekedjünk meg egy ponton, hanem mozogjanak az energiák.

Úgy érzem, hogy a Szemléletváltó egy valóban hasznos és segítő társ a mindennapokban. Köszönöm, hogy az életem része lehet.

Bertalan Lívia

Kedves Heni!

A workshop óta eltelt 5 napban 6 emberrel próbáltam ki a kártyát.
Mindenkinél betalált. Nagyon. Annyira erősek a válaszok, amiket a kártya segítségével magunknak adunk, hogy kikerülhetetlen a változás, fejlődés.

Sok hasonló eszköz létezik, én használtam Müller Péter jóskönyvét, tarot kártyát, de egy óriási különbséget veszek észre a Szemléletváltó kártyánál, mégpedig azt, hogy a kérdésekre adott válaszok nem készek.

Nem felolvasom egy könyvből. Ezek valóban az én válaszaim.
Köszönöm, hogy az elsők között lehetek boldog tulajdonosa.

Müller Mónika

Mediátor, Toborzási menedzser

Drága Heni!

Köszönöm neked ezt a csodálatos élményt, amit a
Workshopon megélhettem a Szemléletváltó Kártya használatával!
Fantasztikus dolog amit létrehoztál!

Melhem Andi

Kedves Henriett!

Köszönöm az élményt és a felismeréseket a mai Szemléletváltó
Önismereti Kártya Bemutató Workshopján. Izgalmas képi és
szövegkörnyezet a kiindulási pont, amiből  lassan, fokozatosan
épül fel egy “belső kép”, egy magasabb nézőpont, és a megoldás
kulcsa! Ami igazán nagyszerű volt, hogy csoportszinten is
megnyilvánultak, egymást kiegészítették a minőségek és az
energiák. Fantasztikus élmény volt!
A kártyacsomag egy játékos önismereti eszköz, aminek a használata
mély  megélésekhez segít.
Aki nem hiszi, járjon utána és szerezzen róla saját élményt a
Workshopokon!

Magyar Máriusz

29.900 Ft

Minden tudás és információ ott van benned, amivel fejlesztheted a képességeidet. Én csupán emlékeztetlek. Ez az elsődleges feladatom.

Rendeld meg most!

A Szemléletváltó Önismeret Fejlesztő Kártyacsomag most mindössze 29.900,- Ft-ért a tied lehet, melyet az info@kisshenriett.com email címen tudsz megrendelni!

VÁLJ ÖNMAGAD MENTORÁVÁ!Szemléletváltó – Önismeret Fejlesztő Kártya

Nagy örömmel mutatom be neked a legújabb önismereti eszközt, a Szemléletváltó – Önismeret Fejlesztő Kártyát – röviden Szemléletváltó vagy  Önismereti Kártya -, melynek használatával könnyedén, ám mélyrehatóan fejlesztheted az önismereted!