Válj Önmagad mentorává a  Szemléletváltó Fotóterápiás Eszközzel©️!

A Szemléletváltó-Önismeret Fejlesztő Kártyával egy olyan fotóterápiás eszközt adok a kezedbe, melynek használatával ráláthatsz a valódi problémádra, feltárhatod az okát, és útmutatást kaphatsz abban, hogyan indulj el a megoldás felé!

Mindenekelőtt tedd fel magadnak az alábbi kérdéseket:

 • Aggódsz valami miatt?
 • Félsz a jövőtől?
 • Változtatni szeretnél, de félsz megtenni az első lépést?
 • Évek óta vágysz az igazi nagy áttörésre, de az istennek sem akar megtörténni?
 • Kiüresedettnek érzed magad?
 • Sikertelennek érzed magad a munkádban vagy a párkapcsolatodban?
 • Vágysz a megújulásra, de valahogy nem megy?
 • Láthatóvá akarsz válni mások számára, hogy észre vegyenek téged?
 • Meg akarod mutatni magadat, és azt, amiben jó vagy?
 • Képtelen vagy változtatni, és ez frusztrál téged?
 • Nem érted, miért nem sikerül megtalálnod a társadat?
 • Úgy érzed, az életed romokban hever, és kiutat keresel?
 • Alárendeltnek érzed magadat a kapcsolataidban?
 • Úgy érzed, a környezetedben élő emberek folyton megsértik az énhatáraidat, és te képtelen vagy megvédeni magadat?
 • Ki akarsz törni a jelenlegi helyzetedből, de nem tudod, hogyan?

Ha valamelyik kérdésre – akár többre is – igennel válaszoltál, akkor a Szemléletváltó Fotóterápiás Eszköz©️ segítséget nyújthat neked abban, hogy megtaláld önmagadban az okokat, és a megoldáshoz vezető utat!

Hogyan juthatok hozzá a Szemléletváltó Fotóterápiás Eszközhöz©️?

A Szemléletváltó az erre a célra létrehozott Workshop keretein belül érhető el. A részvételi díj egy komplett csomagot tartalmaz, ami természetesen magába foglalja a díszdobozban található kártyacsomagot is! Sajátítsd el a Szemléletváltó Fotóterápiás Eszköz©️ hatékony használatát, és egy olyan önismereti eszközt adok a kezedbe, amivel megváltoztathatod az eddigi életed!

Várlak szeretettel!

Hogyan született meg a Szemléletváltó Fotóterápiás Eszköz©️?

 

 

 

2019.-ben tartottam az első nagyszabású előadásomat ‘A Változás kulcsa’ címmel. Akkor éreztem először azt, hogy ehhez a témához olyan sokan tudnak kapcsolódni, hogy érdemes lenne valamilyen eszközt adni azoknak az emebreknek kezébe, akik valóban változni/változtatni szeretnének.

Még abban az évben megjelent az első könyvem AutoNŐmia címmel, ami ugyan szintén egy nagyobb témát ölel fel, de ez még az volt, amire az előadás után gondoltam. Aztán jött a bezárkózás ideje a világjárvány kapcsán, és kihasználva ezt az időszakot, újra alkotni kezdtem. Ezúttal szintén a cím érkezett meg először -mint ahogyan a könyvem esetében is-, aztán egyik este egyszer csak elkezdtem, és két nap alatt létrehoztam a kártyákat -természetesen ekkor még csak elektronikus formában-, majd később a használatukhoz szükséges útmutatás is megérkezett. Így február elején már készen állt a szerkesztőben minden, a nyomdával is egyeztettem, mégis nyár végén érkezett el az ideje, hogy nyomtatott formát öltsön, és láss csodát, 2021. szeptemberében meg is jelent a SZEMLÉLETVÁLTÓ!

Úgy, ahogyan a könyvem, ez is a saját tervezésem. A fotókat egytől-egyig magam készítettem, így mindnek története van. Ám a kártya használata ezen történetekhez nem kapcsolódik, a hozzá tartozó szavak, illetve az önismereti folyamat segítségeként feltett kérdések segítenek téged a változásod útján! Ez tűnhet néha félelmetesnek vagy fájdalmasnak, ám valójában egy izgalmas és kalandos felfedező út önmagad felé, aminél klasszabb dolgot el sem tudok képzelni! 

A Szemléletváltó egy olyan Fotóterápiás Eszköz, ami segít önmagadra találni, és felfedezni a rejtett képességeidet! Ha készen állsz erre a felfedező útra, és szeretnél változni/változtatni, fejlődni, akkor a Szemléletváltó neked készült!

Mitől egyedi a Szemléletváltó?

A Kép-Szó kapcsolata

A kártyák alatt szereplő szavak úgy születtek meg, hogy a lehető legtávolabb essenek az adott képpel általában összefüggésbe hozható szavaktól, kifejezésektől.

Az alábbi fotó esetében pl. az emberek többségének a JÓLELKŰSÉG helyett valószínűleg előbb ugrana be a vízilabda, sport, medence, uszoda, verseny, erő, vagy az izom szavak egyike. A lényeg tehát az, hogy a lehető legnagyobb szabadságot adja meg neked a kártya abban, hogy kiiktass minden befolyásoló tényezőt.

A Szemléletváltó Fotóterápiás Eszköz egyediségét növeli, hogy – ahogyan azt a fentiekben már említettem neked – minden képet magam fotóztam. Bár hivatásszerűen sosem éltem a képesítésemmel – amit 20 évvel ezelőtt szereztem meg Stalter György neves fotóművész vezetésével –, a fotózás azóta is része a mindennapjaimnak. Korábban fotópályázatokon is indultam puszta kíváncsiságból, ahol egy-egy helyezést vagy különdíjat is nyertem. Ez egyfajta visszacsatolása volt annak, hogy a nézőpontjaim képeken való megnyilvánulása más embereknek is tetszhet. Azért szeretem a fotózást, mert ez számomra egy olyan önkifejezési mód, ami a nézőpontjaimat, meglátásaimat közvetíti az emberek felé.

Ezért is döntöttem úgy, hogy a Szemléletváltóba  beleszövöm a fotózás iránti szenvedélyem, hiszen így ebben a formában is a te szolgálatodba helyezhetem a képeimet, támogatva ezzel téged az önismereted kalandos útján!

Az Szemléletváltót úgy terveztem meg, hogy akár segítő szakmában dolgozol, akár otthon szeretnéd használni, tökéletes eszköz legyen  számodra a problémáid feltárásában, és a megoldások felé vezető úton.

Olyan kérdéseket tartalmaz, melyek az önismereted hatékonyságát szolgálják, igy alkalmazásuk javasolt különböző önismereti tréningek során is.

A Szemléletváltó rendszeres használata felér egy ingyenes önismereti tréninggel, hiszen folyamatosan változol, fejlődsz, akár egy ilyen típusú kurzuson!

Ez a kártya az egyik kedvencem!

Vélemények, visszajelzések a kártyáról:

Kedves Heni!

Életem egyik legjobb döntésének tartom, hogy megvettem a Szemléletváltót. A bemutató óta már többször elővettem.

Fantasztikus, hogy bármikor, ha kérdés van bennem, kihívások idejét élem, vagy bármi megoldandó felmerül, csak leülök a kártyákkal és hagyom, hogy felszínre jöjjenek bennem a felismerések és megértések.

Csodálatos, hogy ezt bármikor megtehetem. Ha nem tudok elaludni, hétvégén, ünnepnapon, ha pörög az agy, ha nincs erőm, ha elfogyott a türelem, ha kevés a hit, ha azt érzem, segítség kell.

Varázslatos, hogy a kártyák nem adnak fix válaszokat, hanem valóban a mi belső válaszainkat hívják elő. Nagyjából fél óra leforgása alatt sokkal közelebb kerülök önmagamhoz. Az összefüggések, amikre rávilágít a folyamat, pedig gyógyulást, megkönnyebbülést, előrelépést és megoldást hoznak magukkal. És szerintem ez az egyik legfontosabb: hogy ne rekedjünk meg egy ponton, hanem mozogjanak az energiák.

Úgy érzem, hogy a Szemléletváltó egy valóban hasznos és segítő társ a mindennapokban. Köszönöm, hogy az életem része lehet.

Bertalan Lívia

Kedves Heni!

A workshop óta eltelt 5 napban 6 emberrel próbáltam ki a kártyát.
Mindenkinél betalált. Nagyon. Annyira erősek a válaszok, amiket a kártya segítségével magunknak adunk, hogy kikerülhetetlen a változás, fejlődés.

Sok hasonló eszköz létezik, én használtam Müller Péter jóskönyvét, tarot kártyát, de egy óriási különbséget veszek észre a Szemléletváltó kártyánál, mégpedig azt, hogy a kérdésekre adott válaszok nem készek.

Nem felolvasom egy könyvből. Ezek valóban az én válaszaim.
Köszönöm, hogy az elsők között lehetek boldog tulajdonosa.

Müller Mónika

Mediátor, Toborzási menedzser

Drága Heni!

Köszönöm neked ezt a csodálatos élményt, amit a
Workshopon megélhettem a Szemléletváltó Kártya használatával!
Fantasztikus dolog amit létrehoztál!

Melhem Andi

Kedves Henriett!

Köszönöm az élményt és a felismeréseket a mai Szemléletváltó
Önismereti Kártya Bemutató Workshopján. Izgalmas képi és
szövegkörnyezet a kiindulási pont, amiből  lassan, fokozatosan
épül fel egy “belső kép”, egy magasabb nézőpont, és a megoldás
kulcsa! Ami igazán nagyszerű volt, hogy csoportszinten is
megnyilvánultak, egymást kiegészítették a minőségek és az
energiák. Fantasztikus élmény volt!
A kártyacsomag egy játékos önismereti eszköz, aminek a használata
mély  megélésekhez segít.
Aki nem hiszi, járjon utána és szerezzen róla saját élményt a
Workshopokon!

Magyar Máriusz

Jelentkezz most!

A Szemléletváltó Fotóterápiás Eszköz az erre a célra létrehozott Workshopok keretein belül érhető el. A részvételi díj egy komplett csomagot tartalmaz, ami természetesen magába foglalja a díszdobozban található kártyacsomagot is! Sajátítsd el a Szemléletváltó hatékony használatát, és egy olyan önismereti eszközt adok a kezedbe, amivel megváltoztathatod az eddigi életed!

Várlak szeretettel!