1995-ben Vianna Stibal –írónő, természetgyógyász, masszázs terapeuta, intuitív látó – felfedezte, hogy a módszerrel, amivel a leolvasásokat végezte, azonnali gyógyulást tudott előidézni. Viannának – aki három gyerek édesanyja – egy napon rákot diagnosztizáltak a jobb combcsontjában. Mindent kipróbált az elérhető hagyományos és alternatív gyógyítási módszerek közül, de sikertelenül. Ezt követően fedezte fel, hogy azzal az egyszerű technikával, amit a leolvasásoknál használt, gyógyítani képes. A lába ezzel a módszerrel teljesen meggyógyult.

ThetaHealing® tanfolyamok

 

Ezt a technikát és tudást Vianna beépítette a ThetaHealing® tanfolyamok anyagába, melyeket tartott. Miután szerette volna megérteni, hogyan működik ez a technika, egy orvos segítségét kérte, aki egy elektrocefalográf nevű berendezés segítségével kimutatta, hogy ezzel a technikával théta agyhullám aktivitás látható.

Vianna hosszú éveken keresztül alkalmazta ezt a technikát ügyfeleinél és azt figyelte meg, hogy a théta agyhullám által érik el a gyógyulást. Több ezer klienssel szerzett tapasztalata szerint ez a meditáció nem csak arra használható, hogy a teremtő energiával összekapcsolódjunk, hanem arra is, hogy ezzel az energiával meg lehet változtatni a betegséghez kapcsolódó érzelmeket és valóságnak hitt elképzeléseket.

A legfontosabb felfedezése azonban az volt, hogy a ThetaHealing® technika tanfolyami keretek között másoknak is megtanítható. Vianna Stibal – a ThetaHealing® alapítója – több ezer embernek tanította és tanítja ma is világszerte ezt a technikát. Elmondása szerint ez élete legcsodálatosabb tapasztalata!

A ThetaHealing® egy nagyon gyors és hatékony energetikai módszer, mely Vianna Stibal nevéhez fűződik. Rendkívül egyszerű önfejlesztő technika, melynek során Theta állapotban lehetőségünk nyílik a tudatalattiban elraktározott információk felszínre emelésére, semlegesítésére, szükség esetén pedig pozitív, támogató mintákra/programokra való lecserélésére.

A Theta Healing® módszer tulajdonképpen az önismeret fejlesztési technikák körébe tartozik, mint kiegészítő vagy alternatív rendszer.

A théta állapot egy meditatív állapotban elért, EEG készülékkel mérhető agyhullám. Az alvás és az ébrenlét közötti egyik állapotunk. Azaz, minden ember egy nap legalább kétszer kerül ebbe a tudatállapotba: közvetlenül ébredés előtt, illetve az elalvás előtt.

 

A ThetaHealing® tanfolyamon elsajátított technikával alap, genetikai és lelki síkon hozunk létre azonnali változásokat, történelmi síkon pedig elfogadást. A múlt megváltoztatása nem lehetséges, de az érzelmi traumák semlegesítésével annak elfogadása igen, ezáltal megszűnik korlátozó hatásuk.

Így tehát azonnali változások is bekövetkezhetnek az életünkben, amennyiben ezt megengedjük magunknak.

A ThetaHealing® módszer mindenki számára könnyen elsajátítható és ugyanaz, nemtől, kortól, vallási nézettől, nemzetiségtől és bőrszíntől függetlenül.

Mint minden hiten alapuló filozófia esetén itt sincs objektív bizonyítéka annak, hogy létezik egy ilyen erő. Ahhoz, hogy a ThetaHealing® hatásos legyen, bizonyos szintű, a teremtő energiába vetett hitre szükségünk van. Azok számára, akiknek van hite, nincs szükség bizonyítékra. Akiknek nincs hite, végtelen bizonyíték sem elegendő.

A ThetaHealing® hivatalos weboldala:

www.thetahealing.com

ThetaHealing® hivatalos profilom

A ThetaHealing® konzultáció első 10 percében megbeszéljük a konkrét helyzetet, problémát, amivel a kliens megkeresett, majd théta állapotban történő beszélgetés keretében segítek neki megtalálni az adott fizikai vagy lelki probléma hátterét, azokat a gondolati, érzelmi mintákat, amelyek a jelen pillanatban irányítják az életét.

A meditáció során egy úgynevezett ásást végzünk közösen, ahol egy irányított beszélgetésen keresztül a kliens ráláthat az adott problémája gyökerére. Megvizsgáljuk, hogy honnan ered az adott blokk, vagy energetikai elakadás. A théta agyhullám lehetőséget ad arra, hogy felszínre hozzuk a tudatalattiban megbújó mintákat. A mindent körülvevő energia rendszerből, vagyis a teremtő térből kérjük ezeknek a tudat alatt futó programoknak, hitrendszernek a törlését és a pozitív programokra történő cseréjét. A théta teret, melyben a munka folyik, a feltétel nélküli szeretet terének hívjuk, abból a térből kérjük le az információkat. A konzultáció egy órás, személyesen vagy akár online is lehetséges.

  A ThetaHealing® technikát 26 éve alkalmazzák, tanítják és tanulják a világon, illetve közel 150 országban bizonyította nagyszerűségét. Magyarországon 2011-től van jelen.

  Mit ad neked a ThetaHealing® módszer? 

  Egy olyan eszköz számodra, amely segítségével képes vagy olyan szemszögből rálátni az életedre, ahogy eddig sosem.

  Mik a fő jellemzői? 

  Gyors, hatékony, bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között lehet alkalmazni, valóra tudod vele váltani céljaidat, Nyertes-Nyertes pozíciót létrehozva.

  Miért jó ez neked? 

  Mert rávilágít azokra a hitrendszereidre, melyek gátolnak téged a vágyaid elérésében.

  Mit nyersz általa? 

  Megismerheted önmagad, olyan képességeidet vagy képes életre hívni, melyekről csak álmodoztál!

  Hogyan tudod alkalmazni? 

  ThetaHealing® konzultáció keretében kliensként kipróbálhatod a módszert, ha pedig te magad is szeretnéd alkalmazni magadon, vagy másokon konzulens képzési szemináriumok adnak rá lehetőséget.

   

  Hogyan tudok több információt kapni a ThetaHealing® módszeréről?

  • Online bemutató programon.
  • ONLINE tanácsadás keretében, ahol részletes tájékoztatást kaphatsz tőlem a ThetaHealing® technikáról és meg tudjuk beszélni, mi legyen az első lépés. A tanácsadás 30 perces.

  Milyen szolgáltatásokat vehetek igénybe?

  1. Online tanácsadás – EGYÉNI –
  2. Élet Mentor Program – EGYÉNI –
  3. Önismeret Képzési Program – EGYÉNI –
  4. Workshopok – CSOPORTOS –
  5. ThetaHealing® tanfolyamok – CSOPORTOS –

  Jelentkezés

  Adatkezelés

  kiss Henriett

  info@kisshenriett.com

  A ThetaHealing® azért jött létre, hogy Vianna megosszon az emberekkel mindent, amit tud.

  Létezik tehát a Teremtő, amelynek mi is része vagyunk. Ha ezt felismerjük, korlátozó hiedelmeinket megváltoztatva minden lehetségessé válik számunkra is!

  Vianna a théta munkával talált rá „″a megfelelő lélektársára″, és ezzel a rövid történettel zárom Viannát bemutató soraimat:
  Megtalálta és férjhez ment a férfihoz, akit a Teremtőtől már oly jól ismert, ő Guy Montanából. (Amikor Vianna kérdezte a Teremtőt, sokszor kapta azt a választ, hogy Guy from Montana. (a fordítás szerint egy srác Montanából, hiszen a guy szó srácot is jelent az angolban – A szerk.) Viszont a történetünk itt még nem ér véget, hisz Vianna élettársának neve Guy és valóban Montana-ból való. A ThetaHealing® egy sikertörténet, melynek alapja az odaadás és a tiszta munka megannyi tanár által, akik mind különbözőek és megannyi kulturális különbség mentén tanítják ezt az utat számtalan érdeklődőnek szerte a világon.

  img_theta_history1

  vienna-konyv TN6_B1416764 TN6_B1337324 1180899_4IMG_0795IMG_0797